Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam iz klca iso sa sa njim u razred ne vjerujem da bi te isko krast za 200 kuna kolko ja znam nije na to spao ak imas broj nazovi ga i sigurno cete nesto rijesit
decki, nema me na forumu jer nemam potrebe biti na njemu... vi ismijavajte , zajebavajte i radite sta vas volja.. boli me briga . Taj retardirani skuter nisam ukrao ja nego sam ga ajmo rec kupio takvog .... necete vjerovat? a sta cu vam ja ... Ja sam sada rekao da poznam Marina Peraka jer sam mislio nekim nacinom pomoci ako mogu a ne imust kakve novce ajd samo vi nastavite ismijavati...
nije tema u lovestuntu i makar je u offu netrba spamat nego nać riješenje da se autoru teme pomogne.šaljivđije mogu popit bann i u offu,ako nisu znali
ma netreba se zivcirat oko love stunta ni pricat vise o tome sta je bilo bilo jeprosirit glas kakav je sto dalje da niko nebude posla sa njim imo i to je toa za peraka probaj ga dodat na face stvarno se nadam da cete nac neko rijesenje jer nije nikom u interesu zajebat nekog za 200 kn...to zapijem u jednom izlasku