Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: KONY 2012  (Posjeta: 1505 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline sikirica

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • what?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novalja
  • Moj Skuter: Aprilia SR 150
  • Moja Kaciga: Airoh Joker
  • MojSetup: serijska zrakača
KONY 2012
« : 11 Ožujak, 2012, 18:05:14 »
de kakve ovo gluposti prodaju, upoznat sam s time da kradu djecu tamo i svugdje u svijetu, ali npr u ugandi to vec rade 20g i tek sad nesto?
opet amerika ima prste u svemu, vise nema da 2 strane ratuju, nego 2 + amerika svugdi se guraju  :angry7:

ipak mislim da je to osnova da posalju trupe u ugandu i da osnuju firme jer su ocito pronasli naftu
a kazu da je pobjego iz ugande, znaci prosirit ce se ameri i dalje... kakvi trikovi  :angry7:

- to je moje misljenje

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
Odg: KONY 2012
« Odgovori #1 : 11 Ožujak, 2012, 18:10:25 »
Daj napiši malo, o čemu pričaš? Neda nam se svima Googlat...
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline sikirica

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • what?
« Odgovori #2 : 11 Ožujak, 2012, 18:14:05 »
Daj napiši malo, o čemu pričaš? Neda nam se svima Googlat...

onaj joseph kony koji u ugandi vec 20g krade djecu i radi prostituke robove i vojnike od njih, pa je izasao neki dokumentarac o njemu i sad cijeli svijet dignuo glas, a to se zna ko sto je tudjman htjepo ostavit vukovar

Offline mopsy58

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gospić
  • Moj Skuter: Gilera DNA 50 / TGB R50X F1 Mc Gregor / Derbi GPR 125 4t
  • Moja Kaciga: NITRO N760-VX / Vemar V1.02.1 Midas Speedrace White
« Odgovori #3 : 11 Ožujak, 2012, 18:35:50 »

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #4 : 11 Ožujak, 2012, 18:44:45 »
pogledajte filmić mozda promjenite misljenje nakon sto pogledate cijeli film

Offline sikirica

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • what?
« Odgovori #5 : 11 Ožujak, 2012, 18:45:08 »
veliko medijsko sranje, ja sam osobno ZA pomoci, ali ima jos puno problema svijeta, koji se kasno ili niakd ne rjesavaju

Offline mopsy58

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 11 Ožujak, 2012, 18:58:35 »
mozda jest medijsko sranje..ali tako se vjesti najlakse sire-putem medija...a mislim da svi trebaju znati za ovakve dogadaje, i ovakav teror nad djecom od 5-6 god.
sad je pitanje dal ameri imaju kakve koristi od tog itd.,al ako ce ovaj filmic pomoc barem malo, osvjestit ljude da nije najveca nevolja to sta im je ogrebalo novog bmwa na parkiralistu...da postoje i ovakve stvari... onda je to idalje veliki uspjeh..

Offline sikirica

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • what?
« Odgovori #7 : 11 Ožujak, 2012, 19:53:49 »
vjerujem da ima jos i gorih i svakavih sranja u svijetu za koje se zna/nezna

ja bi da se stavi svjetlo na masone

Offline mopsy58

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 11 Ožujak, 2012, 20:08:00 »
vjerujem da ima jos i gorih i svakavih sranja u svijetu za koje se zna/nezna

ja bi da se stavi svjetlo na masone
u tom i jest problem, sto postoji puno toga za sto se ne zna,a dogada se...i cega ljudi nisu svjesni...al kako je ovaj slucaj s konyem privukao zanimanje svijeta, tako i za ostala sranja da se zna, i da se medijski rasire, da ih ljudi postanu svjesni-mozda bi se lakse rjesavala ili barem nekakva pomoc bila moguca..

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #9 : 11 Ožujak, 2012, 20:17:48 »
Imam jednog face frenda iz ugande, svako tolko pricamo...u onoj je drzavi vec prisutna europa, tako da ocito nikog ne zanima sta se tamo tocno radi, bitno da su fabrike u pogonu, onaj koj radi ima mizerne place, jedva da se plate rezije (on radi za wartisilu). Znam da i Kina ima svoje interese tamo, ali ih nije briga sto se kolju, opcenito ima puno rata diljem afrike, a koalicije idu samo tamo gdje treba izvuci turiste iz govana ili spasit neko postrojenje u vlasnistvu multinacionalnih kompanija (opcenito za to angaziraju francusku legiju stranaca). Vjerujem da je to apel jadnih ljudi, ali mislim da se nista konkretno nece desiti jer nema $$$ za izvuci iz njih..

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #10 : 11 Ožujak, 2012, 21:06:55 »
Pogledao sam ovaj polusatni video i iskreno, nisam iznenađen. Već se desetljećima zna da postoje
dječje armije po afričkim bespućima i to nije ništa novo. Autor radi akciju da se jedan od tih vođa
skine s trona. To je definitivno dobar potez, ali treba ih skinuti još barem 50... I kakvo j. uhićenje?
On radi vojnike od djece, koji ubijaju ljude u njegovo ime... Metak u čelo, neće on živjeti na ičiji
trošak u koliko god lošijim/boljim uvjetima u zatvoru... Osobno, tako bi i ovdje (RH) rješavao neke
zločine...
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline cona_rab

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Rab
  • Moja Kaciga: UVEX PS430
« Odgovori #11 : 11 Ožujak, 2012, 21:19:12 »
de kakve ovo gluposti prodaju, upoznat sam s time da kradu djecu tamo i svugdje u svijetu, ali npr u ugandi to vec rade 20g i tek sad nesto?
opet amerika ima prste u svemu, vise nema da 2 strane ratuju, nego 2 + amerika svugdi se guraju  :angry7:

ipak mislim da je to osnova da posalju trupe u ugandu i da osnuju firme jer su ocito pronasli naftu
a kazu da je pobjego iz ugande, znaci prosirit ce se ameri i dalje... kakvi trikovi  :angry7:

- to je moje misljenje
mišljenje je kao dupe,ima ga svatko  :icon_biggrin:
 Amerika je poslala 100 stručnih savjetnika da pomognu u obuci Ugandskih vojnika s ciljem da uhvate Konya koji je 1. na listi najtraženijih ratnih zločinaca prema Međunarodnom sudu u Haagu(Amerika ga ne priznaje,ali to nije sad bitno),znači nije poslala svoje trupe već stotinjak ljudi da im pomognu u obuci a i u tehnologiji!kako god čudno zvučalo Amerika nema nikakvog interesa u Ugandi,već je poslala ljude na zahtjev Američkog naroda,napr. u Iraku je imala,tj naftne komponije su imale,a naftne kompanije imaju moćne lobije u vladi SAD-a!A ti stručni savjetnici imaju rok do kraja 2012 da uhvate Konya inače se povlače iz Ugande,ali vjerojatno ga na žalost niti ni neće uhvatiti,a Kony je samo jedan od mnogih
I naravno da nikog nije briga što netko tamo u Africi krade djecu i pretvara ih u hladnokrvne ubojice,a djevojčice u seksualno roblje,jer nisu imali nikakvog interesa u Ugandi,a i zbog toga jer je to Afrika i jednostavno ih nije briga

Offline sikirica

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • what?
« Odgovori #12 : 11 Ožujak, 2012, 21:25:26 »
mišljenje je kao dupe,ima ga svatko  :icon_biggrin:
 Amerika je poslala 100 stručnih savjetnika da pomognu u obuci Ugandskih vojnika s ciljem da uhvate Konya koji je 1. na listi najtraženijih ratnih zločinaca prema Međunarodnom sudu u Haagu(Amerika ga ne priznaje,ali to nije sad bitno),znači nije poslala svoje trupe već stotinjak ljudi da im pomognu u obuci a i u tehnologiji!kako god čudno zvučalo Amerika nema nikakvog interesa u Ugandi,već je poslala ljude na zahtjev Američkog naroda,napr. u Iraku je imala,tj naftne komponije su imale,a naftne kompanije imaju moćne lobije u vladi SAD-a!A ti stručni savjetnici imaju rok do kraja 2012 da uhvate Konya inače se povlače iz Ugande,ali vjerojatno ga na žalost niti ni neće uhvatiti,a Kony je samo jedan od mnogih
I naravno da nikog nije briga što netko tamo u Africi krade djecu i pretvara ih u hladnokrvne ubojice,a djevojčice u seksualno roblje,jer nisu imali nikakvog interesa u Ugandi,a i zbog toga jer je to Afrika i jednostavno ih nije briga

a kako ti znas da amerika nije potkupila taj izvor koji si ti procitao da je poslala samo 100 "strucnjaka"
afrika je afrika nije ih briga, NEBI ni trebalo biti !! svaka drzava bi trebala svoje vodit ne oni ratuju u iraqu i odma amerika dode WTF....
jebes te sve svjetske organizacije kao i korumpirani nato i te gluposti. samo mazu oci

Offline cona_rab

• forumski skuteraš
« Odgovori #13 : 11 Ožujak, 2012, 21:36:37 »

jebes te sve svjetske organizacije kao i korumpirani nato i te gluposti. samo mazu oci
od svega što si napisao samo se s ovim slažem

i pogledaj video
I SAD i Uganda su članice UN-a koje ima svoje vijeće sigurnosti i najvažnija je organizacija UN-a jer je odgovorno za očuvanje mira i sigurnosti u svijetu. znači grubo rečeno Amerika ima pravo biti tamo,makar bi trebale to preuzet "plave kacige"

Offline sikirica

• forumski skuteraš
  • Banned!
  • what?
« Odgovori #14 : 11 Ožujak, 2012, 21:38:29 »
od svega što si napisao samo se s ovim slažem

i pogledaj video
I SAD i Uganda su članice UN-a koje ima svoje vijeće sigurnosti i najvažnija je organizacija UN-a jer je odgovorno za očuvanje mira i sigurnosti u svijetu. znači grubo rečeno Amerika ima pravo biti tamo,makar bi trebale to preuzet "plave kacige"

a znam, znam da imaju pravo i uganda i ostali su potpisom to prihvatili, i to je kao neko pravo..
ali problem je sto je previse interesa u tome,,,

Offline cona_rab

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 11 Ožujak, 2012, 21:53:23 »
ma i neka imaju interesa u Ugandi,ali ako uhvate Konya i ostale zločince bar da u tom pogledu pomognu afričkom narodu
Afriku je uništio kolonijalizam,koji je doveo sa sobom naftne kompanije,a one su prestankom kolonijalne vlasti na čelo postavile ove današnje diktatore napr  Libija i Gadafi i one su odgovorne za veliku većinu toga što se događa u africi i svijetu,sve se vrti oko para nažalost  :angry7:
a isto ovo što se događa u Ugandi događalo se u Sierra Leonu prije 10 godina samo što je tada se vojno umješala Engleska(UK)

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #16 : 12 Ožujak, 2012, 16:17:43 »
Cek, to su one gevinde ?