Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Dečki nemojte blebetat nekaj kaj neznate,pogotovo ti dzeky.Nebi pričao da neznam...Kod nas covjek udario srnu na cesti glavna cesta,udario ju napred u sredinu haube,došla policija,izašao predsjednik lovačkog kluba,i odma je rekao da to si podmiruje onaj ko je trknuo srnu,i stim da ce ga morati tuziti zbog toga,rekao je da si normalno vozio zaustavio bi se,dakle lovačko društvo snosi troškove popravka ako si imao šus s divljač ali ako te udarila s boka,i da nije bilo označeno znakom nista...Tako da dečki pazite se,danas vecina piše neprilagođena brzina uvjetima na cesti..
upravo dobio procjenu stete,samo da kazem kada sam vidio iznos skoro sam pao sa stolice Dakle,oni mi daju 4600kn a samo branik me dode 5000,a gdje je maglenka,plastike ispod kotaca koje su full unistene,plastika ipod motora puknula,ja sam zvao servis i rekli su mi da bi me negdje sve doslo oko 12000kn. E sto da ja sad radim,pise tamo da naravno ne moram prihvatit njihovu ponudu kao sto naravno ni necu ali zanima me koja je onda procedura,dali mi netko moze objasnit?