Ne mislim na replica auspuh nego na cilindar,svi znamo da je mhr replica kit najslabiji midrace pa mi nesto nebjerovatno da je C16 za njeg najoptimalniji. TPR i C16 su nekako najbolji par.Mislim da bi turpijanjem samog cilindra i smanjenjem squisha izvukao jos neke snage da ne mjenjas i ne diras auspuh.
Meni i nije cilj da izvlacim jos snage, nego planiram rezat spuh da bi ga smjestio na drugo mjesto.
Ne mislim na replica auspuh nego na cilindar,svi znamo da je mhr replica kit najslabiji midrace pa mi nesto nebjerovatno da je C16 za njeg najoptimalniji. TPR i C16 su nekako najbolji par.Mislim da bi turpijanjem samog cilindra i smanjenjem squisha izvukao jos neke snage da ne mjenjas i ne diras auspuh.
Jbga, ja sam tako zapamtio, jer kad sam pisao po forumu i pitao vas koji spuh preporucujete za MHR Rep, pita sam vas za Yas R i C16, i PM...
Rekli ste da ce se sa Rom ocuvati vise cilindar, a C16 da je vrlo slican obrtajima Replice.
Vidi se da imas iskustva
Iskustva sa C16 nemam, nisam nikada imao taj spuh. btw, nisam ni majstor, ni trkac, ni neki "tjuner" da znam sve o spuhovima i cilindrima...imam jos 1000 drugih stvari da se brinem u zivotu osim toga da li cu znati da li je ovaj ili onaj spuh jaci ili slabiji za nesto obrtaja i slicno! Slijedece godine bi trebao diplomirati ekonomiju tako da stvarno nemam ni vremena ni zivaca da se nadmecem u znanju oko spuhova cilindara i slicnih gluposti...
Ono u sto se ne razumijem i sto ne znam pitam ovdje, i uvijek se nadam da oni koji se razumiju valjda ce odgovoriti nesto pametno, ali uzalud sve... ovaj forum je pun nekih prepametnih kur*aca koji ce radije ismijavat i srat nego dati nesto pametno!