Sve ću pregledati dok dođe skuter doma. Uspit sam utvrdio da se u "bijelom svijetu" taj model zove Agility 125 R16 .. City nitko ni ne spominje. Tako da ipak se nađe djelova pa čak i na ebayu. Istina najviše na talijanskom, ali ni to nije problem. A našao sam i na forumu neku firmu iz Pule kod kojih se može naručiti dio od RMS-a (koliko vidim to je neki veliki proizvođač djelova za skutre razne).
Inače diskovi su u savršenom stanju, kao novi, ni trunka hrđe niti potrošenosti. Kad dođe skuter jel imate neku preporuku što bi trebalo provjeriti na servisu. Iako vjerujem znaju to majstori i sami ali ipak.. Ima ih svakakvih. Piše mi u servisnoj da je idući servis na 6000 tkm. , a sada imam 4700 tkm (3 godine ravno). Općenito rijetko kupujemo polovna vozila, pa kad već kupim volim promjeniti bitne stvari (recimo na auto ulje, remene isl.). Također ne znam kako je to kod skutera što se tiče guma. KOliko je nekakav prosječan vjek gume. Ove moje su super, ali ne znam jel im 3 godne već puno? Na auto za 3 godine već mogu biti pri kraju. (ne mislim na dubinu ripni)