Da sad ne otvaram 30 tema, u ovoj cu obuhvatiti par pitanja za moj Cruiser,a vjerujem da ce i ostalim clanovima pomoci...
1. Zanima me vase misljenje u vezi ovih disk plocica,jer moje su pri kraju i moram da mijenjam jer su pocele i da cvile malo,pa me zanima jer se isplati ove kupiti na njuskalu,ili bolje da kupim neke bolje??
http://m.njuskalo.hr/motori-dijelovi/beverly-500-yamaha-maxter-disk-plocice-carbone-lorraine-oglas-1477487Ako neko zna neke bolje neka predlzi,pare nisu problem...
2. Koje su gume najbolje za voznju,imajte na umu da sam u istocnoj slavoniji i da su kod nad ceste stvarno u banani...Trenutno imam Pirelli,zadnja je ko nova,ali je prednja malo pohabana i trebo bi je uskoro mijenjati..
E sad,po nekom pravilu bi najbolje bilo da kad mijenjas da onda mijenjas obe.Dal je problem da stavim prednju neku Michelin a da zadnja ostane Pirelli??
3. Sto se tice potrosnje goriva,tu nisam nikako zadovoljan.Jeste da sam imao nabrijanog Runnera koji je trosio ko upaljac,ali brate ovaj sa 10 litara predje oko 140-150 km.E sad,jer to mozda sto ne pravim neke daljnje relacije i gasiram ga malo,ili je to normalna stvar za 500 kubika..Molio bih neki savjet i misljenje u vezi ovoga...
Zasad toliko,bit ce jos pitanja,ali trenutno su mi ova najbitnija..
Imam 10 prijatelja koji svi voze motore ali njih ovih zadnjih 2 mjeseca ne mogu povatat jer su non stop na moto susretima,pa evo zato pitam vas...
Hvala unapred na odgovorima i vjerujem da ce moj post pomoci i ostalima...