Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kupnja skutera  (Posjeta: 1294 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
kupnja skutera
« : 02 Lipanj, 2011, 21:00:20 »
imam par pitanja,kupujem sp180 pa me zanima

neznam nista o skuteru,on je odjavljen i ja napravim kupoprodajne ugovore,e sad ja npr.neznam da je skuter imo neku kaznu prije ili nije regan par godina,jel moram ja sta od toga platit kad cu ga regat ili ja nemam nista s time,i dali cu morat jer nije par godina regan platit veci porez?

kako mogu provjerit ako nije placen porez za skuter?

ak cu imat jos koje pitanje stavit cu ovdje!

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: kupnja skutera
« Odgovori #1 : 02 Lipanj, 2011, 21:07:58 »
pa jel postoje ugovori? ako da odi s njima u poreznu u novi zagreb... tamo znaju što je plaćeno a što nije..

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 02 Lipanj, 2011, 21:13:20 »
koji ugovori,od prije ?

sta ako ne postoje,ako cu ih ja tek radit na sebe,nemogu nista znat jel tak...?

ak je skuter odjavljen npr.2008 ,i nije placen porez,kolko mogu ja platit poreza?

2. ako je skuter regan,ja prenesem on odjavi i kolko otprilike se plati poreza...moguce i da je vec odjavljen jer rega traje jos par dana,kako je bolje rjesit,dok je regan ili poslje ili je svejedno,isto se placa porez?

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #3 : 03 Lipanj, 2011, 00:39:14 »
Bilo kako bilo platit ćeš porez 5% pri kupoprodaji vozila po vrijednosti koju ti u poreznoj isčitaju iz kataloga...

Offline TihomiR

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Beverly 500 Cruiser
  • Moja Kaciga: Shark RSI
« Odgovori #4 : 09 Lipanj, 2011, 18:21:01 »
koji ugovori,od prije ?

ak je skuter odjavljen npr.2008 ,i nije placen porez,kolko mogu ja platit poreza?

2. ako je skuter regan,ja prenesem on odjavi i kolko otprilike se plati poreza...moguce i da je vec odjavljen jer rega traje jos par dana,kako je bolje rjesit,dok je regan ili poslje ili je svejedno,isto se placa porez?

pa mora taj sta prodaje imat ugovor jer ga je kupio od nekoga.. a i vidjet ces u policiji ako sve bude uredu.. onda u poreznu platit i vozi :)

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #5 : 09 Lipanj, 2011, 19:16:53 »
koji ugovori,od prije ?

Porez se placa prije registracije.Znaci ti kad kupis skuter prvo ides sa kupoprodajnim na poreznu da platis porez 5% i da ti tete na salteru udari pecat da si to platio pa ides na osiguranje,pa tehnicki.
Ti placas 5% od kataloske vrijednosti skutera za to godiste.

2.Lakse je kad je odjavljen i kad su vracene tablice jer kad potpisete kupoprodajni dalje mozes sve sam.
Ako postoje tablice(registriran je ili nije) moras vlasniku dat prometnu da odjavi vozilo i vrati tablicu. Prednost u tome je da ti moze ostavit tablicu-

Offline mali_becar

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • I.P. Racing Team
  • Mjesto: Vrsine
  • Moj Skuter: becar zaplijenia
  • MojSpuh: u dude
« Odgovori #6 : 09 Lipanj, 2011, 19:42:04 »
ti za to nista netribas paltit, onaj ko ti je proda skuter ako nije odjavljen od mora platit da ga odjavi i porez ako nije placa, ako on to ne zeli ti lipo vozi kakv je skuter i sve kazen koje budes imao dolazit ce na njegovo ime , pa mozda razmisli oce li to platit i lipo ti rijesit motor uredno
Sex, Drugs and Rock N Roll never goes out of Stile

Offline marin-w

• maxi forumaš
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #7 : 09 Lipanj, 2011, 19:53:02 »
ti za to nista netribas paltit, onaj ko ti je proda skuter ako nije odjavljen od mora platit da ga odjavi i porez ako nije placa, ako on to ne zeli ti lipo vozi kakv je skuter i sve kazen koje budes imao dolazit ce na njegovo ime , pa mozda razmisli oce li to platit i lipo ti rijesit motor uredno

Ti njemu kazne,a on moze doc po skuter kad hoce ako nemas pismeni trag da je skuter tvoj   :nono:

Offline mali_becar

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • I.P. Racing Team
  • Mjesto: Vrsine
  • Moj Skuter: becar zaplijenia
  • MojSpuh: u dude
« Odgovori #8 : 09 Lipanj, 2011, 19:56:32 »