Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: zalba  (Posjeta: 4296 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
Odg: zalba
« Odgovori #20 : 06 Ožujak, 2011, 14:15:06 »
onda su ti naplatili samo za semafor,je jer kazna za prelaz preko ceste kroz crveno 100kn.

prelazak preko crvenog 300 kn, a osobna 100 kn 100% u mom slučaju piso je neko na forumu kako su ga čopili bez osobne i isto 100 kn

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 06 Ožujak, 2011, 14:18:02 »
spadaju lakši prekršaji do 1000 kn,napr. ako se voziš bez pojasa,bez svijetla,ako si nepropisno parkiran i takve sitnice,a tu opomenu dobiješ napismeno,bar sam je ja dobio,a ovo usmeno ti niš ne znači osim ako te isti policajac koju te usmeno opomenuo  uhvati u prekršaju pa ti vjerojatno taj drugi put neće oprostit

Mislim da nije do 1000kn nego do 500 ili cak 300 i vrijedi samo za kazne za koje nije propisan kazneni bod

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #22 : 06 Ožujak, 2011, 14:18:43 »
jel to pravo na opomenu posebno po kategorijama a1 i b ili jednsotavno na osobi?

Zanimljivo pitanje. I mene zanima.

Ako cemo po logici, onda je po kategoriji. Jer ako izgubis dozvolu zbog recimo voznje pod cugom, onda gubis samo kategoriju na odredjeno vrijeme.

Offline cona_rab

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Aprilia SR 150
  • Moja Kaciga: UVEX PS430
« Odgovori #23 : 06 Ožujak, 2011, 14:51:47 »
Mislim da nije do 1000kn nego do 500 ili cak 300 i vrijedi samo za kazne za koje nije propisan kazneni bod
Policijska uprava ili postaja koja tijekom obavljanja poslova nadzora utvrdi da je počinjen prekršaj za koji je propisana samo novčana kazna u utvrđenom iznosu do 1.000,00 kuna, u slučajevima kada prekršajem nije izazvano ometanje ili ugrožavanje drugih sudionika u prometu, odnosno ako je prekršaj osobito lake naravi a počinitelj nije prije činio slične prekršaje može umjesto novčane kazne sudioniku u prometu izreći mjeru usmenog ili pisanog upozorenja.
eto ovo je točno što piše u zakonu  :icon_thumright:

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #24 : 06 Ožujak, 2011, 14:58:35 »
moj topli savjet ti je da platiš tu kaznu jer je to najmanja moguća kazna.nemoj pisat prigovor i trošit bonuse na sudu,ako ih sada uopće i ima, jer se neisplati radi tako male kazne. a idući puta za kaznu do 1000kn možeš od drota tražit pismenu opomenu ako unazad godinu dana nisi iskoristio
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #25 : 06 Ožujak, 2011, 15:03:23 »
do 700kn upozorenje
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...