taj mali koji se zaletio u policajca,pa policajac ga je po meni trebal ispljuskat ko budalu i jos ga bi trebal stari ispljuskat kad bi doso doma a ne da ide tuzit policajce,ma ja bi i njegovog starog ispljuskal
Hehe ti bi sve tužil i ispljuskal
Ma ne, policija ne smije dirat NIKOG, no ima svakavih "budala" koji su jaki kad imaju odoru+grupica+žena mu neda+jadan je i rezultat svega toga je iživljavanje na djeci,pijanim osobama...(ovo di je kolega rekel da mu je policajac udaril frenda koji je bil pijan je za jebeni Remetinec, samo opet, daj ti to dokaži. A da mu je vratil šljagu onda mi ga ubili u pendreku pod izlikom da je pijan i da je napao...)
Bio prijestupnik ili ne NE smije ga se zlostavljat, tu je sud da sudi. Ko je tu da odluči, aha ovaj je klinac problematičan njega se smije izlemat, al ovaj nije i prvi put mu je pa ga nečemo lemat...nemreš tak.
Ak vi mislite drukčije niste za policajca i riješeno...na kraju krajeva nismo svi za sve!
Normalno da osuđujem svaki kriminal i takvo ponašanje djece, no policajac mora pokazati da je BOLJI u tome je stvar!
Meni mi puno draže bilo da ga neki vršnjak ulovi i nalema ko majmuna, pa da vidi kaj su batine, i nikome niš
Al da se zna, ima nekaj i u tome ACAB, nadam se da to nije za bann