I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cek cek malo,hoces rec da je s blokadom vozeno 28 000 km,jel tesko pali ili vuce ubrdo
Citat: speed - 13 Rujan, 2007, 22:14:37cek cek malo,hoces rec da je s blokadom vozeno 28 000 km,jel tesko pali ili vuce ubrdopa najvjerovatnije kad ni nizbrdo nece preko 60,da teze upali i nebi ga dobio da radi na leru da se jebes ili se previse zaletava ili je ler premali druge nema i ja mislim da je tu problem sa usisnim lamelama sto se lera tice.Covjek od kojega ga je kupio veli da je mjenjo karike i ko zna sta jos e da rolice remen a da nije lik prelagane role stavio pa zato nema sus ja brijem da je i da to sve treba rastocit pa da se vidi kaj je kaj nije
Formula ima jedino blokadu na variomatu, kruna sa 3 vijka koja se pricvrsti na variomat di su kuglice... Treba napraviti servis skutera, inace skuter ide ludjacki dobro, jedna od najbrzih serijskih 50ica...
ok to cu mu pogledat,a daj molim te gdje u zagrebu ima ducan sa djelovima za njega
Citat: Damir 2T - 14 Rujan, 2007, 12:40:12 ok to cu mu pogledat,a daj molim te gdje u zagrebu ima ducan sa djelovima za njegaNigdje... Imas kod benconya nekih tuning dijelova kao sto je malossi sport kit oko 1400kn i malossi multivar oko 480 kn...Ako te zanima kakav servis za njega mogu ti ga ja srediti posto sam svoju formulu rastavio na proste faktore...
Zvao me danas taj tvoj... LOL, ako je remen toliko sirok onda nema sanse da to ide normalno, jer kao prvo imat ce uzasno spor start a i krajnja ce biti izuzetno mala zato jer nece moci remen spustiti u dno polutki na kvacilu... Obavezno promijeniti remen...Rolice idu od 5.5gr, moze i 5gr... Eh... treba nositi tokaru i sloziti taj prednji kotac i taj kuglicni zglob... Inace motoric ide bolesno kada se slozi, samo treba ga se sloziti i ako covjek nije majstor onda je totalni promasaj kupiti taj skuter!