Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ti bolje skini tog zx-a i vrati serijalu jel ionako neideš ni sa zxom nešta posebnota mješavina rolina nešto nevalja, bolje ih pomješaj e daj zovite na đir nekad
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao
pa vozim i ja zx-a tako da znam kolko je on "kvalitetan". Daj pogledaj svaki zx kojeg vidis na cesti je ruzinav, a pogledaj ove serijske i vecina ih je u puno boljem stanju nego zxevi. I kad sam rekao kvalitetniji mislio sam na nacin izrade a ne na performasne al ajde. I ja ti nigdje nisam reko da si budala
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
svaki cigo svoga konja fali
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
a recite sta ocete al ovaj spuh je nekih 5 puta kvalitetnije napravljen od zx-a, tt-a i tih điđa miđa.
ti sto imas zxa nakon 6mj ces dobivat slom zivaca kolko se odvratno cuje ...to ces tek poslje skuzit...ni jedan seriski dio za skuter nemos poredit s cjenom ko tuning djelove,,,
ajde molim te navedi u čemu je kvalitetniji. začepljen jej ko k***c, težak je, hrđa ako samo vidi kišu, nema nikakvu rezonanciju, samo guši motor, pun je kanala i nekih blokada...i on je znači kvaliletniji...kak on može bit kvalitetniji od prokromskog zx, koi je lagan ko pero i ima super rezonanciju znači ja sam budala jer imam zx-a, a ne serijala spuh??