Hvala ti puno cok, danas sam opet radio malo oko motora pa sam sredio neke stvari, ali ostalo jos dosta
... Prema ovome sto si mi rekao ovo bi bile zice za prednje zmigavce jeli :
Onda me bune ove zice, znaci sva tri para sa ove donje dvije slike su ista: zuto-zelena i crveno-zelena zica... za sta bi tih 6 zica moglo biti, dali je nesto od toga za relej zmigavaca...Mogu li neke od njih biti za one indikatore na rucicama kocnica, za paljenje stop svijetla...
Onda po onome sto si mi rekao dali bi ove dvije zice bile za sirenu :
Onda me interesuje za sta bi mogle biti ove dvije zelene zice, ova crvena i ovaj dzek (dal je mozda dzek za sauh ili za onaj indikator boce od ulja)
Pa me interesuje za sta bi ove dvije zice mogle biti, stoje u zadnjem dijelu motora ,ali kroz kabal idu skroz do prednjeg dijela do onog dzeka u koji se spajaju inst. tabla i sve iz prednjeg dijela motora:
I jos jedno
vezano za onaj osigurac koji stoji kod akumulatora, koje je boje zica koja izlazi iz njega, ova jedna sto imam je narandzaste boje, a koja je ova druga, dali ova bijelo-svijetlo plava sa donje slike koja ide od zadnjeg dijela do onog dzeka u prednjem dijelu gdje se spajaju instrument tabla, prekidaci i sve ostalo iz prednjeg dijela ili neka druga (mozda neka od onih iz gornjeg pitanja gdje je slika sa dvije zelene i jednom crvenom zicom)...