Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ko ti danas jos gleda colazu felgi na tehnickom..frend je isao 106 gtiem i 17" felgama gore na tehnicki i nisu nis pitali...nije mjenjo nis u papirima...
1.6 je mašina 105ks , sad su 16" na njemu seriske, stavio bi 17" pa me zanima koliko je veće opterećenje i potrošnja? lijepo je za vidit al mnogi kažu da ne stavljam da će se auto razjebat prije itd i potrošnja kao da će bit veća sigurno za 1-2 litre
ee tu vas pola prica gluposti ko nije probo nek ne slusa te forumske fore i naravno da ce ti ovjes stradati prije sto se tice selena i kugli bit ce tvrđi za niskom gumom i td.ako stavis gewinde ili neke sport amortizere bit ce naravno bolje al opet dio ovjesa stradana g4 sa 17 i seriskim amortizerima auto je ko koza ljulja se ko autobus znaci obaveno ga spustiti ja pricam izu iskustva jer imam a3 i sve je isto kao kod g4 ja imam gewinde i 225 45 17 frend ima g4 i neki dan sam mu mjenjo sve selene i kugle popucale u roku 6 mj. od kad je stavio 17 krut je al drzi brate po zavojima nemozes i ovce i novce moras prvo dobro odluciti sta te zanima