Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pitanje ?  (Posjeta: 1067 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Pitanje ?
« : 05 Veljača, 2010, 23:28:29 »
Ovako ...imam jedno pitanje za frenda....imo je neserecu sa autom nekad prije 2 i nesto godine i sad se to vuklo po sudu ..uglavnom optuzen je nesto protiv sigurnosti i prometa radi nanosenja teskih tjelsnih povreda ...uglavnom lika je udario na skuteru i ovaj slomio nogu ...i sad je skoro i pored zalbi i svega osudjen da je kriv za tu neserecu ...ajde nebitno to...ali posto je sklon nekim pi*darijama ...prije pola god mozda ga optuze za neku tesku kradju ...barem je tako pisalo i ako je to sitnica bila i naj#bo je radi drugih ljudi ni kriv ni duzan....eh jel sad imaju veze te dvije optuzbe ??? jer nesto pricam snjim dobio je uvjetne za tu kradju god dana ...ako nista ne uradi bla bla.....a slucaj od prije 2i  nesto godine neki dan se zavrsio i proglasen je krivim za ono gore navedeno i dobio je uslovno valjda 2 god radi toga....ja mu govorim ako ima veze to ti je zatvor :D ...imal ko ikakve veze jel to povezano ?? ili je posebno saobracajna a posebno ovo ...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: Pitanje ?
« Odgovori #1 : 05 Veljača, 2010, 23:41:52 »
ne uvjetna je osuda samo za taj tip djela dakle promet i  i krađa se ne spajaju več su odvojene i za svaki tip djela nesmije napraviti niš u određenom vremenu.

dakle niš od zatvora ali nemoj mene slušati jer ja ne radim u rudstvu a oni su jedna od grana koja nema niš sa drugim pa može se svašta dogoditi.

to je najbolje da pitate advokata.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Pitanje ?
« Odgovori #2 : 05 Veljača, 2010, 23:44:21 »
ne uvjetna je osuda samo za taj tip djela dakle promet i  i krađa se ne spajaju več su odvojene i za svaki tip djela nesmije napraviti niš u određenom vremenu.

dakle niš od zatvora ali nemoj mene slušati jer ja ne radim u rudstvu a oni su jedna od grana koja nema niš sa drugim pa može se svašta dogoditi.

to je najbolje da pitate advokata.
ma ok recu mu ja nek ode do nekoga advokata i pita....ha ja :D najpametnije :D hvala na odg :)
Valentino Rossi 46!!!!!