Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: drag volan  (Posjeta: 1323 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
drag volan
« : 13 Prosinac, 2009, 14:14:20 »
Zanimaju me iskustva vas sta imate drag volan, dali je to kaznjivo iz razloga sto nema strumentacije? Dali postoji neka strumentacija koja se moze skidat i stavlajt kao one male cukice za bicikle? Dali bi prosao tehnicki da imam drag + strumentaciju koja pokaze sve sto i originalna cukica?

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
Odg: drag volan
« Odgovori #1 : 19 Prosinac, 2009, 20:00:53 »
isto mene zanima, znaci ako mislis kao i ja, da imas satove i prekidace sve(truba, zmigavci, palit svjetla) po meni nebi trebalo biti problema, ako sve šljaka..
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline x-plorer

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mob: 092-22-44-33-5
« Odgovori #2 : 19 Prosinac, 2009, 20:23:02 »
ja osobno vozim na dragu i nema nikakvih problema...samo bi trebao imat barem jedan retrovizor a sta se tice cukica ima kupit bas za drag...sta se tice tehnickog nebi smilo bit problema jos pogotovo ako imas cukice

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #3 : 19 Prosinac, 2009, 21:06:40 »
stvar je u tome sta mi mislimo, pa bi bilo dobro da nam kaze netko tko je dosao sa drag volanom na tehnicki..
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #4 : 21 Prosinac, 2009, 12:38:10 »
Mislim da je osnovno da ima brzinomjer i  one lampice za zmigavce, kratko/dugo svjetlo i lampa za ulje, to ima rox i puno drugih skutera, bilo bi pozeljno da pokaze razinu goriva, mada na nekim skuterima nemas niti to...

Pitam se dali bi se mogla stavit neka bezveze urica gore samo da vide ako imas strumentaciju... nikada na tehnickom mi nisu provjeravali rad strumentacije nego samo djelova sta bi morali radit...

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #5 : 21 Prosinac, 2009, 17:34:27 »
Kaj ce ti lampice :toothy12:, imas za kupit na SA stage6 prekidace, sve na lijevom prstu. Svjetlo, truba, zmigavci. A za brzinomjer imas koso satove itd...