Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Hrvoje majic i tomof10  (Posjeta: 1750 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Hrvoje majic i tomof10
« : 30 Rujan, 2009, 21:59:17 »
ovako, cuo sam da je tomo f10 poceo nesto pricati da je hrvoje u neumu ukrao onaj stage 6 usis, e pa da se zna, ja sam prije 10-ak dana taj usis prodao hrvoju, a kupio sam ga od blaknarance sa foruma, za to jos zna neer, blacknaranca, brzzi i jos nekoliko ljudi jer sam i na forumu tu rekao za to... tako da molim tomu da ne optuziva nekoga bez osnove...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
Odg: Hrvoje majic i tomof10
« Odgovori #1 : 01 Listopad, 2009, 02:04:28 »
hmm   :dontknow:

ic ukrast usis nekome  :toothy12:

znam i ja za taj usis .. jer je hrvoje od mene trazio ali ja sam svog bia proda .. pa je uzeo od drnde ..

od mene je hrvoje uzea stage6 pro replica .. da nebi rekli da je i to ukra  :toothy12:

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #2 : 01 Listopad, 2009, 03:15:43 »
taj usis potjece od jednog bosanca koji ljetuje na viru u zadru, prodao ga je meni prije novog bio je stvarno ono ocuvan mozda jednom upaljen skut na njemu, ja sam ga onda vozio nesto kratko mislim tjedan dana, ukupno nije presao 20km, da bi ga prodao svom frendu, i on nije bio zadovoljan s njim tako da je on od mene trazio da stavim oglas na internet da ga prodam, prodao sam ga drndi a izgleda da ga je drnda prodao tom hrvoju majicu.

e sad mozda je u pravu taj netko da je taj usis ukraden jer je ovaj bosanac mozda donio to od tamo ovo ljeto i meni odma isao prodat, tko zna... a ja u neumu nikad u zivotu nisam bio tako da ja nisam ukrao hehe xD  a tko zna odakle tom bosancu usis...  al bome taj usis je svakako proputovao balkanom  :laughing7:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #3 : 02 Listopad, 2009, 13:02:00 »
znao sam drnda da ce se ovak sta dogoditi kradljivce jedan samo deškra bogu dane ...hahahha...istina je kupljeno je od blekijatanđerine pa prodano gospodinu jićma znaci sve je legal ..zato prestanite srat i uvatite se pametnijeg posla.fak juv eshouls

Offline tomof10

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Neum
  • Moj Skuter: MaLaGuTi F10 LC
« Odgovori #4 : 06 Listopad, 2009, 11:55:50 »
sulsaj drnda nemoj srat nisam reko da ga je ukro nego ga je zamjeno jer sam ja bio narucio   isti jedan  i meni dosla puknuta lamelica  znaci i ja sam nrucio novi usis i doso mi je u njega na adresu a on mi ga je donio ispakovanog i cijelog ofucanog tako da ja negovorim da je on ukro moj usis koji je kuppio od tebe niste me skuzili
« Zadnja izmjena: 06 Listopad, 2009, 11:58:48 tomof10 »

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • MojSpuh: CRC tokar sebankovič tuned
« Odgovori #5 : 06 Listopad, 2009, 16:04:41 »
sulsaj drnda nemoj srat nisam reko da ga je ukro nego ga je zamjeno jer sam ja bio narucio   isti jedan  i meni dosla puknuta lamelica  znaci i ja sam nrucio novi usis i doso mi je u njega na adresu a on mi ga je donio ispakovanog i cijelog ofucanog tako da ja negovorim da je on ukro moj usis koji je kuppio od tebe niste me skuzili

tak ti se to radi u hrvatskoj,šta nisi već navikao na to  ::)
~ Cagiva Mito Evolution 94' ~

Offline tomof10

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 06 Listopad, 2009, 19:55:07 »
ja sam to sad tek iskusio prvi put al me drnda ocito nije skuzio sta sam ja rekao pa sad nek procita pa ce skuzit!

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • MojSpuh: CRC tokar sebankovič tuned
« Odgovori #7 : 06 Listopad, 2009, 22:41:15 »
A to ti ide po onom rekla-kazala,i meni ide na k**ra* kad svako doslovno povjeruje kad mu netko nešta kaže,a neshvaća da mu netko pod nosom laže.Ljudi dođite mal sebi,život nije crkva a mi popovi.Kudikamo da nisu ni oni sveti kak se čini na prvi pogleda,tako da steraj ti to sve u k**ra* i bok.

Svi nauce tak da se opeku a štaš...samo ovo prozivanje isto nije u redu po meni jer se stvara možda kriva slika o nekim članovima foruma,tipa o tomof10. I ja sam imao nekad s ljudima nesuglasica ali necemo se sad prozivat,po meni nepotrebno,pogotovo bez nekih dokaza i stvarno nekih vecih problema za koje bi ljudi trebali znati.

~ Cagiva Mito Evolution 94' ~

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #8 : 07 Listopad, 2009, 14:36:00 »
jbg, skuzio sam tomo sada.. neznam jbg. znas i sam da ti npr nesto reces, a peti vec prica petu pricu.. ja sam tako cuo i samo sam napisao.. i ja sam imao puno puta takvih sranja pa sam samo ode, stavio, ocito nisam znao cijelu pricu....  :icon_thumright:

Offline tomof10

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 08 Listopad, 2009, 00:43:09 »
drnda ti nisi trebao nista pisati dok mene nepitas jer to nije istina sta su ti rekli ja sam se opeko zestoko bilo je tu dosta robe al na greskama se uci!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #10 : 08 Listopad, 2009, 00:51:11 »
jbg, odmah sam napisao, samo sam htio istaknuti da je taj usis kupljen od mene, isti dan kako je dosao ja ga samo otpakovao da vidim jel unutra i proslijedio ga.. nisam ni pogledao.. a i to sto kazes da se na greskama uci, nedavno sam se opekao za dijelove vrijedne 800 kn

Offline tomof10

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 08 Listopad, 2009, 01:05:57 »
znaci da ti jos jednom objasnim ja sam narucio usis frendu za vivu taj stage i gljivu i pitam majica jel mozes da mi primis paket kaze mogu prethodno je on od tebe uzeo usis i on meni tvrdi da mu je dosla puknuta lamelica od tebe i donese on meni paket nakon toga 2-3 dan i kaze evoti ja pogledam ono otpakovano sve ofucano nema nikakvog izgleda da je novo kad ono puknuta lamelica ma ova tema se moze lockat ili brista ja sam se opeko al drugi put necu on nije vrijedan spominjanja treba se dici iznad njega i molim te drnda da nespominjes ovo vise ti si sve krivo shvatio!

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #12 : 08 Listopad, 2009, 01:07:01 »
dobro sada kuzim sve... moze tema lock ili brisanje...