Pozdrav.
Imam SF tuniranog al sa mnogo dijelova koji nisu orginal,radilica je serijska,kit je DR sa klipom 48,5 od tomosovog čamca malo preuredjen turpijom,karb je delorto 19,auspuh je LV ZX,struja je stavljena od Kymco super 9 i da ne nabrajam dalje,uglavnom fight ide ko lud, 110km/h mjereno gps-om jer sat ne moze da pokaze toliko ali u posijednje vrijeme je poceo da ispuste neke cudne zvukove iz prostora radilice i ja sam odmah poletio i zamjenio lezajeve radilice. izvadio sam neke ne znam tacno broj ali su sa 8 vecih kuglica sa plasticnim kavezom i imaju malo lufta onako novi i ubacio sam orginalne po katalogu SKF "BB1 3055 b" koji imaju 10 manjih kuglica i zeljezni kavez koji drzi kuglice. medjutim problem nije nestao jer uopste nije bilo do lezajeva nego je radilica odradila svoje i ima malkice lufta u klipnjaci.
E sad ja sam narucio novu radilicu
http://www.easyparts.nl/showarticles_info/0118090937A/0-968-1681-1994-893-2387/Krukas-Carenzi-Peugeot-Speedfight-Buxy.htmli pitanje je koje sad lezajeve staviti sa novom radilicom.I ti stari koje sam izvadio su presli izuzetno malo i moze se reci da si u i oni novi.
Znaci da li 10 malih kuglica i celicni kavez(vijenac)bez lufta ili 8 vecih kuglica i plasticni vijenac sa malo lufta.
I pod pitanje za radilicu,da li je iko probao ovu radu jer je bas prejeftina a izgleda moćno,polirana klipnjaca,zaliveni tegovi......mislim ipak sam vozio na serijsku radilicu 4 godine i presao oko 30k km sa tomosovim klipovima koji su dosta tezi od orginalnih klipova iz kita pa i ova bi rada trebala dosta da izdrzi.