Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Autic  (Posjeta: 6061 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Autic
« Odgovori #20 : 07 Svibanj, 2009, 17:42:33 »
nije ti istina!! vr6 nece potrositi vise od 10 litara  ak ga donekle normalno vozis!! sto se tice golfova imao sam sve moguce vrste!! stari se bavi autima, a trojki smo imali preko 30 kom!! svaki šestak ak ga normalno vozis nece potrositi previse!! trenutno imam mazdu 323f 2.0 v6 i nju mozes voziti na 10 a bome i na 18-19l
da samo kaj se mi neznamo normalno vozit...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #21 : 07 Svibanj, 2009, 17:58:53 »
istina,mercedes 3.0 sestak,kad je normalna voznja 10-11l al ak imas olovnu nogu onda ne pita kolko trosi

moj potrosi 15-16l plina kad je ukljucena klima :icon_biggrin:

Offline S.F. sf2

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #22 : 07 Svibanj, 2009, 19:48:25 »
moj potrosi 15-16l plina kad je ukljucena klima :icon_biggrin:
pa to je ok s obzirom da guta plin,btw koja masina i koja meca?

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #23 : 07 Svibanj, 2009, 20:40:25 »
pa to je ok s obzirom da guta plin,btw koja masina i koja meca?

300e w124 noviji, dakle s malo drukcijim lajsnama
ima 220ks, sestak 3,0 ide uzbrdo kao i nizbrdo. Kad mu se da malo jaci gas zaljepi te za sic, sve organe osjetis :icon_biggrin:
Neznam koliko moze max, niti me zanima, bitno je da u po milijona kilometara skoro pa nema kvarova
jos ako se za koju godinu ukine taj zakon od 75kw, moci cu ga i ja voziti :laughing7:
kolika bi mi bila kazna bez vozacke i 172kw  :toothy9:

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
« Odgovori #24 : 07 Svibanj, 2009, 20:52:23 »
300e w124 noviji, dakle s malo drukcijim lajsnama
ima 220ks, sestak 3,0 ide uzbrdo kao i nizbrdo. Kad mu se da malo jaci gas zaljepi te za sic, sve organe osjetis :icon_biggrin:
Neznam koliko moze max, niti me zanima, bitno je da u po milijona kilometara skoro pa nema kvarova
jos ako se za koju godinu ukine taj zakon od 75kw, moci cu ga i ja voziti :laughing7:
kolika bi mi bila kazna bez vozacke i 172kw  :toothy9:
yep,to je moj  :glasses9: meni je stiskanje gasa dosadilo dolaskom na benzinsku,max je 240kmh,naj feeling je kad se kresne kickdown a auto poleti i nema kraja  :headbang:

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 07 Svibanj, 2009, 22:01:18 »
yep,to je moj  :glasses9: meni je stiskanje gasa dosadilo dolaskom na benzinsku,max je 240kmh,naj feeling je kad se kresne kickdown a auto poleti i nema kraja  :headbang:

oni mozda nevjeruju, ali do 200 se nemozes odljepit od sica  :frajer:
prijatelj mi je imao jednog 24 ventila cupe, ali je zaribao, isao je preko 260 :headbang:
na tih 260 on pusti volan, a auto jos drzi pravac :notworthy:
Mercedes je Mercedes a sve ostalo su auta :glasses2:

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
« Odgovori #26 : 07 Svibanj, 2009, 22:07:24 »
progooglaj pumpish mercedes 300e,ima i na youtubu,tip je psihopat,uglavnom dokazao je kaj moze stara mb masina

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 07 Svibanj, 2009, 22:16:31 »
progooglaj pumpish mercedes 300e,ima i na youtubu,tip je psihopat,uglavnom dokazao je kaj moze stara mb masina

evo ga

lik je luuuuuuud :headbang: