Jel dole vidis edited by i moje ime? lako je sad rec kad sam ispravio oglas...da vidite na kaje licio prije!
A da razjesnimo jedno...bilo je vec govora u pisanju na forumu, buraz pisi kak hoces, di hoces, al oglas cita pun k ljudi ne samo iz HR nego i iz BiH, Srbije, Slovenije! NEMREŠ, NEMREEEEŠ pisat i radit kak te volja! Tu mora postojat neko pravilo, neki kodeks, lijepo sam te upozorio reko si ok, i za inat mi pocnes srat i namjerno mi stavis jos takvih oglas i 5 smajlica iza...bezobrazan si jako!
Govori si di kak hoces i psuj kak hoces (da ne pisem kaj si mi sve piso u PMovima) itd. Kultura je ono kaj nemres kupit ni prodat pa prestani gledat trzicu i okreni se kucnom odgoju!
Toliko od mene...zanimljivo kak oni kaj zapravo grijese se zale, niakd nisam vidio da se neko zali a da je prizno svoju pogresku ili da mu je oglas ok
1.) Nisi ispravio niti jedno slovo u mom oglasu, nego si samo dodao onu opomenu srvenom bojom, jer da si ispravljao onda bi ispravio ono što je pisalo "cirka 3 000 kn" u "cca 3 000 kn"...a to sam ja kasnije izbrisa...nemoš me pravit ludim jer nisam lud i glup koliko ti misliš. Uz sve to sad i lazes.
2.) Nisi ti da me učiš kulturi!!! Niti mi govoriti da se okrenem kucnom odgoju!!! Ja ti savjetujem da postoji i RL te da se okreneš malo prema vanjskom svijetu, najbolji priojatelj ti je MS....
3.) Već sam navea primjer kad se nisam žalia Benjaminu kad mi je jednom daaavno dok sam ima stari nick izbrisa post na tržnici jer sam bia svjestan da sam ga krivo napisa. U ovom tvom slučaju znan da nisam ništa falija. Nego ti cura nije dala pice tjedan dana pa si nadrkan, ili si se digao na lijevu nogu.
4.) Učiš me Kljajiću, jeli? Evo da izdvojim NE književne riječi tvoje u ovom postu gore: buraz, kak, NEMREŠ, NEEEEMREŠ, kak, reko, kak, kak, piso, nemreš, kak, kaj, prizno...
Eto, na brzinu sam našao
13 ne književnih riječi od čovjeka koji je meni dodijelio 3 opomene radi tzv "nekniževnih riječi"....