Pozz narode,
situacija je da sam dobio na popravak apriliu sr 50, karburator verzija, 2000 +/- godina, nije piaggio mašina već morini kao što npr. suzuki katana ima, uglavnom, prirubnica je pukla, a ona nije ona klasična kao na ostalim piaggio modelima, idu 4 šarafa u mašinu i 2 šarafa u karburator, i moj problem je što je nemoguće naći tu prirubnicu, 3 dana tražim online da naručim i ne mogu naći nigdje, i obišao sam par ovlaštenih servisa i kažu da se ne proizvodi odavno i da nema nigdje na lageru, znači nije novac u pitanju već jednostavno nema nigdje na stanju, ni original ni zamjenski.
Moje pitanje je sada dali je itko od vas imao ovu sitaciju pa da možda zna neku drugu soluciju? Npr. da uzmem skroz drugi karburator u setu sa prirubnicom i membranom, našao sam set jedan koji je isto za apriliu, prihvat prirubnice preko slike izgleda isti ali nisam uspio dobiti informaciju nigdje dali to paše na šaraf, dali je razmak rupa isti, i dali je sve to kompaktibilno, itd...
Evo slike ispod da vidite što mislim, prve tri slike su od moje prirubnice a četvrta slika je set koji gledam da uzmem, koji možda paše, ali ne želim bezveze naručiti i čekati pa da ne paše.