Miloš je potpuno u pravu, a i Zacvikani suti kao pizdek iako je i sam iskusio te zamjenske pumpe koje odmah propisaju, pa je pljunuo oko 1000kn za novu originalnu vodenu pumpu koja je dobra.
U svakom slucaju, reparacija postojece isplati. Makar , Peza je to, kad te ozeni na samo nekoliko takvih stvari, dolazis do tuznih zakljucaka koji odnose postenu gutu para.
Ja sam se nasao u toj situaciji i sad sam trebao nabaviti vodenu pumpu za Pezu. Jednostavnom racunicom, zakljucio sam da nisam dovoljno bogat kako bih si priustio zamjenske Peza pumpe vode, jer je 50+50+50+50+50+50+50+50+50+50=750eura, u cijenu su uracunate trosarine doo se to sve nabavi.
Originalna pumpa od nekih 1000kn mi je bila bolesno skupa, ponizio bih sebe da ulozim soma u pezu, u to prkno da ulozim soma??? Pa priie bih kupio gnojivo i sadnice te uzgajao biljke nego utukao soma u pezu. Jer to kada jednom napravis, ti si gotov, tebe ponese i ti olako kesiras u pezu da izgubis razum.
Zato sam stavio elektricnu vodenu pumpu i sve je bilo dobro.
Ali, nakon toga sam skuzio da Peza trazi i trazi, pa sam lijepo odradio swap, i evo, 2.5 godine nikakvih krupnih sokantnih pljackaskih ulaganja nemam, niti sam se navukao na ulaganje u masinu skutera.