Pozz decki. Evo ovako,ovo je moj 3. Runner po redu. Davno sam imao 200VXR i 50cc,sto sam mjenjao bio sa clanom foruma Replcnt,ako se itko sjeca svi znaju kakav je covjek imo runnera "BGM-a" i eto nakn 10 god sam uzeo 50ccm,jer mi se ne placaju kazne za vece kubikaze,kao nekada.... xd
Dakle uzmem ja od "frenda" runnera na rate,tak se dog i dofura ga on i kaze treba alnaser i bendix,a kurbla sjebana,ja reko ok valjda je samo to,nece me zajebati i super namontiram ja to i skuter kresne....Odem na teren,dam kolegi sa foruma da mi pregleda skut,jel treba jos kaj mjenjati nek zamjeni dok me nema i da ide na regu,e sad tu dolazi do pi*darija,kaj sam imao sa papirima,bio sam pisao o tome na temi od tehnickog.Vratim se ja sa terena,odem po papire samo do garaze da vidim jel to to i dal jos kaj treba... Skuter je bio zapljenjen od policije,bili su papiri i to,al to nista nije vrijedilo jer nema potpis i pecat od policije i javnog biljeznika,a prvi vlasnike je pitaj Boga di,i tak ja ajmo Jovo nanovo....
Ugl,morao sam i novu ramu kupiti i pola polovnog Runnera da ovaj slozim mehanicki da bude top,i naravno kolega Dario ga je ustelo bombasticno! Od njega sam i kupio DREvo i kolega drugi ja montirao i rekao da je 90% ustelan,da se javim Dariju da on to ustela kako treba,jer je on imao taj kit i da je perfekcionist kaj se tog tice...I bio sam ja vozio runnera 90 gpsa i odjednom ćorak,skut ne ide prek 60 banki,stanje takvo da me PJ odero nakon 60
Dario je napravio sljedece:
Zamjenio je:Rolice,zupcanik vodene,zupcanik radilice,matica radilice,ventilator,sarafi dekla,blatobran i sarafi,saraf spanera uljne!
Složeno je:airbox preradjen i predihtan,usis provjeren i predihtan,semerinzi provjereni(uredu su),filter zraka opran,frga predihtana i oprana,blatobran,uljna pumpa pojacana,okrenuta plastika centralnog federa,polutke provjerene(uredu su)centralni feder 90mm(uredu)i remen 18.4mm
E jos treba sloziti:
Predihtat uljni tank,promjeniti vakum pumpu,zamjeniti nosac motora,jer od od zipa nosac,zamjeniti sva crijeva,polumjesec i novo deklo....
Evo par slika da vidite kršinu. Znaci jos plastike komplet moram promjeniti i bit ce picikato...Malo po malo i to je to!
E sad skut ide 104 gpsa,fino poteze s bilo koje brzine i nema vise zajebancije xd
Evo par slikica da vidite krsinu....Sad izgleda ovak kak izgleda,a na zimu idu komplet nanovo plastike,ili cu uzet neke oem ak nadjem u dobrom stanju!