Danas ranu ujutro odem ja do @Dottore-a, da se nađemo sa Slow-om i da pičimo na sljeme brat kestene. Došo kod Dottorea a ovi svi u poslu, rade kesten pire... Reko koji k***
Svi neš navalili na kestene...
I zbudimo mi uspješno Slowridera oko pol 11
i uspjeli dobit na mobitel i nagovorit ga da odma krenemo i da se nađemo u bukovačkoj kod stadiona na benzinskoj za 15 minuta.
Ja poklopim kad meni Dottore: "Ti nisi normalan! Kakvih 15 minuta od savskog gaja do gore??! Jedino ak ćeš se samnom kroz promet vozit!!!" A svi znamo da Dottoreu nisu baš sve koze na broju kad se ide među aute i tramvaje (
). I ništa, pali pile, zagrijavanje 58 sekundi i GAS! Sva sreća prometna policija je već nekog zaustavila i nije stigla ni videt dva luđaka koji su profučkali sa 110 uz njih
I stigli mi gore i eto ti slow-a, on nas čeka več sav ljutit da di smo, kasnite 2 minute i 14 sekundi
Al uspjeli smo ga smirit, popio koju tabletu za živce i krenuli mi pravac Sljeme! Prvo nas pod utjecajem tableta pelal po nekim nizbrdicama di su me diskovi prosili da trebaju zraka malo i ajd nekak zgurali to...
Dosta da kažem da mi je jedanput bočna nogara zastrugala na jednom zavoju! Riječi su dalje uzaludne
Došli mi gore i nema kestena. Mi sami u šumi, slučajno proleti koji planinar i neki luđak sa "montićem" ali kestena ni za lijek! Mislimo si mi pa možda ovo nije Sljeme
I ništa. Remen sav otegnut jedva je čekal da stanemo i već se polako počel odmarat kad opet došle 3 koze na motore i opet gas nazad niz Sljeme... Otišli mi konačno u
moje krajeve!!
40 kilometara do tamo... Nema problema...
Došli na jedno brdo iznad Samobora, sparkamo mi pile na parking i idemo u potragu. Kad tamo još gore! Ima kestenovih drva, ima svega, samo nema kestena!
Mi ono: WTF?? I tražimo mi 10 minuta i našli 3 kestena (svaki jednog) i to veličine omanjeg lješnjaka...
I kaj sad. I onda smo popizdili, skočili u neku provaliju ispod nekog groblja, ušli u šumu gdje više ni GPS ne pokazuje i nabrali pune (hm
) tri vrećice kestena... Moš mislit...
Al bitno je da smo se prepelali! Imam jedan komentar... Slowrider se STVARNO vozi polako. Uvijek je oko 50 metara iza nas... Ali NAJVEĆI problem je kaj i kad se i ja i dottore nateravamo on je još uvijek 50 metara iza nas, ponekad i bliže... Zato NEMOJTE vjerovat slowrideru. On je
slow u sjeni i zapravo je 2furiousrider.
A kasnije je poludio
Počeo divljat
Ona tableta iz bukovečke izgleda popustila