To sto kazes na Malossi bacvicu sam i ja dozivio na Minarelliji. Jbt pa to nisu istine....
j**** sve zivo novoj SRki. Iznabijalo u nju sve ne vodeci racuna o pristupu, da ne mozes nista bez litre znoja. I jos ona nabijena sugava rama u sredini,pa umjetnost je svijecu promjeniti.
Skuter potice:
- gubljenje volje za serafljenjem
- gubljenje volje za skuterima
- abnormalnu napetost jer uvijek neki k**ra* smeta kod Aprilie
Da bude secer na kraju, jel se to meni cini ili su kocnice na novom modelu problem, jer ima nas... pa tako i meni. Zadnja kocnica zajebava,ima samo trecinu tvrdoce.
A prednja, ona mi je samo odjednom otkazala i zablokirana prednji kotac, zakovala ga na 80%. E onda ja to lijepo rijesavam na svoj provjereni nacin kad se susrecem s govnetom. Sutiram aksijalno u predjelu celjusti preenji kotac s frekvencijom od 3 Hz i udarci efikasno otpuste kocnicu barem do granice vozljivosti. Da ne popusti, izgledne su sanse da prodjem nogom kroz plastike skutera posto nisam navikao na toliki nivo sekiranja. Jer organski prezirem Apriliu kad treba nesto raditi od nje, ta razina nesnosljivosti je blizu peze.
U skuterima s direktnim ubrizgavanjem, stari runner je najjednostavniji od svih, visestruko. Aprilia je najkrvavija i skoro nemoguca za rad jer trazi 5x vise vremena.