trebo si to vozit dok ide i kad da svoje kupit takvu istu za cca 2000 kn ili prec na nesto jace , 250 karburator verzija je identicna , dalo bi se stavit na vxr-a.
..a jbg, možda sam trebao..a opet, stvarno mi nije ugodan osjećaj bio više voziti nešto čemu ne vjerujem više previše..
Nego, što se tiče 250ccm, što bi to značilo "dalo bi se stavit". Vidio sam ja preko foruma poduhvat Jandre , kojem se
dalo stavit i 500ccm na VXR-a xd.
Dali to znači da se samo stavi bez ikakvih preinaka na nosaču?
Dali to znači da se samo stavi bez ikakvih preinaka na onom CDI koji upravlja kutem paljenja?
Dali nešto treće treba razmatrati? (Ne računam rolice i prijenos iza kvačila ...iako može slobodno napomena što se i s time dešava?)
uzmi masinu i vozi ju majstoru a ne sarlatanu koji samo hoce tvoje pare
+ nema sklapanja masine skupa s starim dihtunzima i ne dopustaj mu da sklopi masinu skupa bez da stavlja dihtunge nove
Iznenađen sam baš...čuo sam dosta ocke stvari o ovom majstoru. I ovako uživo je baš ugodan i pristupačan. Puno voli objašnjavati i time mi se više učinio osobom koja zna svoj posao. Baš čudno da ovako griješi...
Inače bi dihtunze i zamjenio, sve osim onog dolje u bloku motora. Veli da dolje ništa ne slini i da taj zahvat sad nije potreban. (Zapravo i ovo nema preveć smisla, ak ne slini danas ne znači da neće sliniti za 10tkm :/ )
Znači, vaš je savjet da se to dolje raskopa, zamjeni se radilica skupa sa ležajevima?
Dali u toj opciji onda mjenjam i lanac bregaste i pumpe??
Jer kad bi već išao na to, onda nebi ništa htio ostaviti da bude slaba karika. Na što još bi prema tome trebalo obratiti pozornost?
Oko glave nešto?
Brušenje cilindra dolazi pod kojim slučajevima? Samo ako ima tragova (riseva) ?