I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pozz... moze mi tko reci nesto o podesivanju faze kod 4t skutera, prije koji dan sam skinuo glavu od motora jer mi se navoj za svjecicu "izlizao" tako da sam morao da skinem glavu motora i jos dosta toga kao i lanac sa onog zubcanika, jos nisam nista sastavljao, ali mi je frend govorio nesto o podesavanju faze, kao da nece moci da upali ak nije podesena,a ja ga bas i nisam najbolje skuzio jer se bas i ne razumijem u skutere...
Citat: Skazz - 05 Rujan, 2008, 15:34:07pozz... moze mi tko reci nesto o podesivanju faze kod 4t skutera, prije koji dan sam skinuo glavu od motora jer mi se navoj za svjecicu "izlizao" tako da sam morao da skinem glavu motora i jos dosta toga kao i lanac sa onog zubcanika, jos nisam nista sastavljao, ali mi je frend govorio nesto o podesavanju faze, kao da nece moci da upali ak nije podesena,a ja ga bas i nisam najbolje skuzio jer se bas i ne razumijem u skutere... da nisu ventili u pitanju..kakva faza
Citat: gigo_sf2 - 05 Rujan, 2008, 15:39:58Citat: Skazz - 05 Rujan, 2008, 15:34:07pozz... moze mi tko reci nesto o podesivanju faze kod 4t skutera, prije koji dan sam skinuo glavu od motora jer mi se navoj za svjecicu "izlizao" tako da sam morao da skinem glavu motora i jos dosta toga kao i lanac sa onog zubcanika, jos nisam nista sastavljao, ali mi je frend govorio nesto o podesavanju faze, kao da nece moci da upali ak nije podesena,a ja ga bas i nisam najbolje skuzio jer se bas i ne razumijem u skutere... da nisu ventili u pitanju..kakva fazahmm..ne vjerujem da su ventili u pitanju mislim da je podesavanje faze onog lanca sto ide na onaj zubcanik sto se nalazi uz bregastu osovinu u glavi motora mislim da je rijec o tom podesavanju faze...
Citat: Skazz - 05 Rujan, 2008, 15:41:51Citat: gigo_sf2 - 05 Rujan, 2008, 15:39:58Citat: Skazz - 05 Rujan, 2008, 15:34:07pozz... moze mi tko reci nesto o podesivanju faze kod 4t skutera, prije koji dan sam skinuo glavu od motora jer mi se navoj za svjecicu "izlizao" tako da sam morao da skinem glavu motora i jos dosta toga kao i lanac sa onog zubcanika, jos nisam nista sastavljao, ali mi je frend govorio nesto o podesavanju faze, kao da nece moci da upali ak nije podesena,a ja ga bas i nisam najbolje skuzio jer se bas i ne razumijem u skutere... da nisu ventili u pitanju..kakva fazahmm..ne vjerujem da su ventili u pitanju mislim da je podesavanje faze onog lanca sto ide na onaj zubcanik sto se nalazi uz bregastu osovinu u glavi motora mislim da je rijec o tom podesavanju faze... a zašt onda je bregasta ak nelupa po ventilima???fazu moraš jaaako pazit i ak ju fulaš može klip se sudarit s ventilima i onda imaš sranja i to velikog