Nakon sto sam kupio polovan Malossi MHR Replica 70ccm kit i sve to mi jedan majstor namontirao jer nisam bio siguran da je samo do klipa i karika motor jednostavno nije povlacio gorivo. Vidio sam da je tamo u onaj dio rezervara di ide ulje sipao koristeno ulje a ne dvotaktol, uglavnom nebitno znaci nevuce gorivo nikako.
Nakon malo istrazivanja skuzio sam da je dihtung na usisnim lamelicama u banani, i to je ovaj majstor rijesio medutim na kraju se ispostavilo da treba mijenjati i semeringe pa vas ovim putem molim za savjet.
Znaci mene zanima posto nemam pojma jeli prijasnji vlasnik mjenjao i radilicu jesu li svi smerinzi isti za sve radilice na ovom modelu skutera ako jesu molim vas za par linkova ili par ljudi koje mogu kontaktirati jer mi je ovo hitno. Skuter mora proraditi do vikenda tocnije do petka jer u ovoj zabiti posta neradi subotom i na ovaj nacin imam fore to sve sutra naruciti ukoliko mi pomognete. Skuter upalimo sipajuci gorivo spricom u cilindar i on radi dok to nepopije naravno.
Isto tako me zanima mogu li samo kupiti/promjeniti semeringe ili mi je bolje odmah u kompletu i kupiti/montirati i nove lezajeve?
Znaci trebam dimenzije odnosno odgovor na gore postavljeno pitanje i to sto prije jer cu dimenzije dobiti sutra popodne dok se sve rastavi ali bi ove djelove narucio sto prije da dodu do petka, hvala.