( članak je prenesen s
www.4Tskuteri.com foruma, a tamo sam nekakav administrator, tako da ovdje zanemarite titule)
Dakle, po definiciji...moderator mora biti snažan....7 puta po 80 kilograma na benchu je minimum koji budući moderator mora zadovoljavat da bi uspješno mogao brisati i tjerati pomahnitale ljubitelje dvotaktaša s foruma
Naravno, admin mora biti još jači...stotka na benchu je OK, ali jedino ako imate preko 40 godina......ja, kakav inače jesam, nekontroliran i sklon probijanju granica nisam ni bio svjestan da sam pretrenirao.....
Znam, ljudi su se nešto žalili prilikom čina rukovanja , izvodili su nekakve grimase, koje sam nedovoljno ozbiljno shvatao.....sve do jednog nesretnog dana kad sam odlučio promijeniti ulje na skuteru.....
Išlo je lako ( bar meni) kao mačetom kroz masslac...da nešto nije u redu shvatio sam tek kad se sve raspalo...filter, vijak, okvir vijka, opruga....sve je to eksplodiralo....crno ulje šiknulo je poput krvi....( bolje da stanem s opisom )
Slike govore više od riječi....bio sam obliven hladnim znojem...mislio sam da sam uništio blok motora....ipak je to samo aluminij....za nas supermene trebali bi lijevati blokove od kriptonita....
( piše GY6..na zamjenskom ćepu od Baotiana ne piše ništa ..čak niti 139 QMB)
Hvala Pitstopu, moderaturu našeg foruma što je zamjenskim ćepom ( od Baotiana) riješio problem...naime, iako sam zavidao vijak....ulje je slinilo po podu gdje god bi parkirao...osjećao sam se poput psa mješanca koji označava svoj teritorij....
Sad je sve OK, a ja sam odlučio oslabiti, onemoćati,... i odustati od nastupa na idućim Olimpijskim igrama u disciplini dizanja utega u klasi 90+ kg...