ac+spuh+multivar ti nema smisla? sa spuhom nebus nis dobio korisno bez variomata, ici ce bolje al kad dode do krajnje ce prevrtavat a iso bu sporije u krajnjoj dosta neg s variom, preporucam ti da to uzmes u kompletu spuh odma i vario jer bus odma mogo nastelat prijenos bez ponovnog raskapanja prijenosa koji vise nebu bio nastelan kad vario nadoknadno metnes..
spuh ti je bagatela na njuskalu se daju nac 300+ kn.. takoder i multivara ima rabljenih 200+kn..
iso bi puno bolje naspram sada a ak nebus bio sretan imas i dalje izvrsnu podlogu za kit ukoliko ti stalk ima 17.5 dell
Ne pratis me
Stalk je super ustelan s ovime sta jest na njemu, a krajnja jbg.,onda o krajnjoj nisam razmisljao.
Decko koji bi ga zel je reko da mu krajnja ne igra nis, tako da ono, ima super ustelanu serijalu... Sebi bi stavio na ful serijalu koju bi dobio: drEvo+YR(+eventualno multivar) i to je to, za moje potrebe i previse
Sve iznad toga, treba Dell19, pa radilicu, pa ovo, pa ono,pa potrosnja upitna, alu mi rizik stavljat radi vecinom kratkih relacija (do trgovine i sl.) plus sta kosta duplo, pa radije gus i tako...
Jedino taj spuh je investicija mamicu mu...al dobro, nemres bas sve djabe