Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kako da rijesim ona sranja od repa na peugeotu ?ako je netko rijesia taj rep pls daj mi kakve upute....
speed ti si rjesio perfektno ali si ulozio jebacki trud e sad on 100% zeli fino rep sredjen a da nemora puno truda uloziti bez ikakvih zezanja s smolama i ostalom kemijom....ja ti predlazem da kupis underseat cover i rijesena stvar
Citat: neer - 10 Kolovoz, 2008, 18:40:28speed ti si rjesio perfektno ali si ulozio jebacki trud e sad on 100% zeli fino rep sredjen a da nemora puno truda uloziti bez ikakvih zezanja s smolama i ostalom kemijom....ja ti predlazem da kupis underseat cover i rijesena stvarovaj rep ce ic na prodaju,sad si slazem novi,jednostavno volim raditi oko skuta
Citat: speed - 10 Kolovoz, 2008, 20:58:15Citat: neer - 10 Kolovoz, 2008, 18:40:28speed ti si rjesio perfektno ali si ulozio jebacki trud e sad on 100% zeli fino rep sredjen a da nemora puno truda uloziti bez ikakvih zezanja s smolama i ostalom kemijom....ja ti predlazem da kupis underseat cover i rijesena stvarovaj rep ce ic na prodaju,sad si slazem novi,jednostavno volim raditi oko skuta meni ces prodat ovaj mislim oces li ? haha za ozbiljno
gla samo ti meni javi kada sta i koliko para