Nastavljamo dalje!
Stigli smo i do kanjona Pive
Međimurec na mostu, al je bilo ljepo pljunit s njega a ono letiiiiii letiiiiiiii letiiiiiiiiii
Zvone i Ja
Jedna za uramit
upoznali smo švabe
Slikali jednu za pokazati mami da ima onih koji radi i više km od nas :mrgreen:
Malo krajolika
Jedna u prolazu!
Još jedna u prolazu!
Još genijalnih tehničkih rješenja ovog mladog međimurca, najbolje od svega je što paše na šaraf!
Pogled iz hotela, Bar, Crna Gora
Još jedan pogled
Nemam pojma gdje je ovo, mislim da je na moru? :misli:
Musa cro, Deva cro i Danko u DU, njima također hvala na gostoprimstvu, svaka čast dečkima, motori su im isto prva liga! :palacgore:
Neki tamo most :mrgreen:
Hrpetina hrđe na Pelješcu!
Jedna napol' umjetnička
Još jedna ista takva
Kod gazde Gaše u Baru, pizzeria Pulena, vrhunska pizza, gazda nam sredio smještaj u 11 navečer :mrgreen:
Još jedna morska!
To je to od mene, nisam neki fotograf, niti volim slikati, nadam se da se iz ovoga vidi otprilike gdje smo bili, kuda smo prolazili, proveli smo se odlično, ja sam došao kući, na satu je 1400 kilometara više, više nego zadovoljan sam putom i još me trese putna groznica i razmišljam kuda ću sljedeće, jednom bajker, uvijek bajker!
Neke stvari su nezaboravne i neće se zaboraviti nikada, ganjanje po Dubrovniku, pa kako je Zvone uletio u kanal :lol: previše je toga da bi se natipkalo preko foruma, put je bio neopisiv i točka, pozdrav svima i vidimo se na cesti :palacgore: :palacgore: