Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pomoć oko spajanja daljinskog?  (Posjeta: 830 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MALES SR180r

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: zx6r '07
pomoć oko spajanja daljinskog?
« : 19 Veljača, 2013, 19:44:05 »
Pozdrav!

Imam daljinsko zaključavanje neko "no name" skinuto sa golfa 3 i moram ga spojit na drugog golfa 3.....
imam (+) i (-) to naravno znam spojit,i imam neke žice koje su "višak" koje nisu bile spojene a sve je radilo....

onda imam smeđu žicu (jednu) koja bi trebala ić na žmigavce,i imam bijelu i bijelu sa crnom crtom,one su za samo otključavanje i zaključavanje...

frend tvrdi da je on to sve imo spojeno na kutiju od osigurača,al kolko sam skužio nemam kam spojit ove dvije žice od zaključavanja jer nema posebno osigurač za centralno,ima komplet za svu unutrašnjost.....

sad me zanima jel neko zna di da spojim te dvije bijele da to radi i eventualno tu jednu smeđu da mi i žmigavci rade prilikom zaključavanja....šemu nemam nikakvu...  :sad1:
Volio bi' posijati dulum marihuane,cugat' neku brlju što je stigla iz Tijuane,
volio bi' da je para više nego manje i da svaki dan za ručak mezim sushi, jedem janje...

Online ljubo46

• Aprilia team Croatia
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Samo Kawasaki
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: BJ
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: Originalni
Odg: pomoć oko spajanja daljinskog?
« Odgovori #1 : 19 Veljača, 2013, 19:51:27 »
meni je to autoelektričar spojio za pet min i uzeo 50kn..radi se o golfu 4..ne vrijedi se sikirat i zajeb..t s strujom na autu.. :icon_thumright:
p.s i meni je spojena na kutiju od osiguraca

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: pomoć oko spajanja daljinskog?
« Odgovori #2 : 19 Veljača, 2013, 19:51:56 »
Te dvije bijele, jedna je otkljucavanje druga zakljucavanje..

Ja sam na Punta spajao i složio sam..

Gledao sam prema žicama koje idu iz osiguraca u vrata.. To su ti npr, zvucnici, el podizaci i otkljucavanje, zakljucavanje, masa i ako imas zmigavce na vratima..

Žice od otkljucavanja i zakljucavanja ti idu u taj automat, kak se vec zove.. Od elektronskog zakljucavanja..

To imas jel tako !?

I bitno je da uvijek spajas na vozacevu stranu to, to su mi svi rekli!

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Re: pomoć oko spajanja daljinskog?
« Odgovori #3 : 19 Veljača, 2013, 19:56:41 »
Ovo sam ti ja pratio.. Procitaj malo, nije tesko..

A koje je otkljucavanje, koje zakljucavanje ispitaš tako da pikas na masu svaku po redu i vidit ces, kad piknes zakljucavanje na masu auto ces zaključati i obrnuto za otključavanje..

http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=21329.0