Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HRVATSKAAAAAAAA  (Posjeta: 3975 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: HRVATSKAAAAAAAA
« Odgovori #20 : 22 Lipanj, 2008, 02:12:44 »
Da nisam ni za kog navijo jer ne volim bas fudbal toliko,ali gledam kad je ovako nesto zanimljivo poput ove utakmice ..i nisam navijo ni za tursku ni za hrvatsku., da je igrala bih ,hr ja opet nebi nizakog navijo jer jednostavno se ne osjecam tako da bi trebo navijat za nekog......a ja sam Katolik,Bosanac i volim sve tri nacije isto...cccc...sta si se odma tu nafuro ba...samo smatram da je glupo da takvo nesto vlada ...sta se sad svi trebaju mrzit ?? radi takvih nikad nece biti mira u svijetu....jbt sta i meni su srbi ubili starog i sta sad ja bi trebo njih mrzit ?? mislim ono ?? mrzim one koji su ratovali a ne cjelokupno srbski narod...ili hr ...isto mrzim i bosanski i hrvatski narod koji je ratovo ali ne ljude koji sa tim nema nista....i radi nacionalizma kad god se sretnu suprotne strane ,druge vjere ili slicno uvijek je tuca neka il nesto..glupost ...
« Zadnja izmjena: 22 Lipanj, 2008, 02:15:45 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #21 : 22 Lipanj, 2008, 12:27:54 »
Prva stvar oni muslimani u bosni-Herzegovini (u herzegovini ih skoro i nema) rade probleme našim ljudima. Prijatelj mi je doša iz Bugojna i baš je priča kako tamo muslimani traže probleme ali poanta je u tome da su naši ljudi tamo u manjini tako da se nemogu braniti. Ali neće im biti ljepo dođu li ovdi ikojim slućajem na more zato što če ih ovdi razapet a neki če se debili odvažiti pa doć. Prošle godine su jednu eksurziju učenika (3-4) iz srbije kamenovali ja sam to osobno gleda i igra se s kamenjem.
Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #22 : 22 Lipanj, 2008, 13:15:27 »
Prva stvar oni muslimani u bosni-Herzegovini (u herzegovini ih skoro i nema) rade probleme našim ljudima. Prijatelj mi je doša iz Bugojna i baš je priča kako tamo muslimani traže probleme ali poanta je u tome da su naši ljudi tamo u manjini tako da se nemogu braniti. Ali neće im biti ljepo dođu li ovdi ikojim slućajem na more zato što če ih ovdi razapet a neki če se debili odvažiti pa doć. Prošle godine su jednu eksurziju učenika (3-4) iz srbije kamenovali ja sam to osobno gleda i igra se s kamenjem.
nije ti prijatelj jedini koji je dosao iz bugojna ja sam takodjer neki dan dosao iz istoimenog grada i ti muslimani provociraju za popizdit svi nose zastave od turske samo zato sto su muslimani a s turskom nemaju blage veze.a kad vide hrvatsku zastavu odma im tlak na 360 i psuju,vrjedjaju.ma oni su gamad bezobrazna.tamo danas nemos bit hrvat.kad te murija uvati a imas hrvatsko drzavljanstvo imas izbor os po pi..i ili ces dat pare tamo nema dogovora a najradje bi te ispizd..i...ja ih nevolim i to je to.nisu meni osobno nista lose napravili ali dojam koji sam stekao je jako los :jerk:

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #23 : 22 Lipanj, 2008, 16:12:07 »
Neka doč će oni ovdi pa će platiti misu. Pamtimo mi ovdi sve, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx   :)

UPOZORENJE: ispoljavanje mržnje i poticanje na nasilje ne tolerira se ni u kom obliku!

Molim te, pripazi malo, ako nećeš radi sebe, onda bar radi eladia i ostatka foruma.
« Zadnja izmjena: 22 Lipanj, 2008, 17:46:10 Doomsday »
Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me