Ljudi pozdrav....ma daj popizdio sam s tim skuterom prije njega imao ranera s direktnim ubrizgavanjem nikad nista i reko aj kupit cu ponovo taki sistem pa reko ajmo na apriliju ma de nisam se provozao 5 km od kako sam ga dovezao od lika ..pa puca vamo puca tamo ....ma glava mi puca mj..dana ga vozam od majstora do majstora neznaju šta je...jedan kaže kompjuter ja kupim polovni donesem nije ..... drugi kaze ma pumpa je ja kupim pumpu nije ..usput svoju koja je valjala sj**** ma uzas.... odvezem u ovlasteni servis oni naprave dijagnostiku kazu indikator vode im kaze dijagnostika medjutim oni ga promijene opet isti simptomi i kazu mi nemamo mi vremena to popravljati dodi po skuter i vozi ga sebi
a simptomi su sljedeci...
upali dam gas ono do kraja on ga primi imam osjecaj koda se gusi pa na auspuh ono kao puca fićka gubi snagu.....pa i svjećicu zaljeva nisam ga jedno vrijeme mogao ni upaliti zdero mi par svjecica ngk cpr8...ma ispito sve baca iskru ima kompesiju pumpa radi ma nemam pojma ..sad nakon tri majstora odvezo ga nekom liku kaze ma injektor je garant..on ce to ocistiti a kazem ja njemu de s svoga tog skutera skini modul tj..komp pa da ga ustekamo u moj da vidim jel to ..mi ustekamo ista stvar se desava kao s mojim original kompom ..onim sto sam kupio i s njegovim tako da sam tu opciju iskljucio....ma samo ako uspijem ga popraviti rjesavam ga se ili na njega neznam jel odgovara karburator masina da kupin negdje zamijenim i idemo dalje
rama maske i sve ostalo na njemu je 5 ..imam filing da mi ga je lik uvalio samo tako kupio sam ga prije 3 mj nisam preso s njim 150 km 3 svjećice mi sj#bo a i mozak m popijo love vremena vozikanja po majstorima ma uzas nece se svako ni jebati s time ....