evo ja danas slozio ramu uprednju kocnicu prednje vile osovinu sam iza nabavio sirok je iza 114 cm sutra jos moram kupit pvc pa cemo probat kak to ide i moram kupit zupcanik da neprijed slozim pedale
Ajde da se i ja ubacim
jos davno prije sam poceo radit trike ali sam odustao,razlog je bio to sto su kotaci koje sam nasao kostali 190kn komad,sto mi je bilo previse u tom trenutku,da je bilo jos par ljudi koji bi se htjeli vozit mozda bi ga i slozio ali ovako mi se cinilo bezveze bacen novac za par dana zabave.Ono sto me navelo da ovo napisem je sistem pedali koji neki mozda nerazumiju pa da im objasnim sta i kako.Naime obicni kotaci od bmx-a imaju klasicnu nabu bez icega,najcesce sluzi kao prednji kotac na bmx-u,mogu biti korisni za trike ali samo ako se mislite spustat na nekoj nizbrdici.Kotaci od bmx-a s nabom koja na sebi ima driver(zupcanik),sluzi kao zadnji kotac na bmx-u,iskoristiv je na trikeu jedino ako mislite radit neke dodatne prijenose preko lanca i slicno,uglavnom teska kemija,po meni neisplativo.A sad dolazi ono najbitnije,kotac od monocikla koji na sebi vec ima sistem pedala,tu nema preinaka,to je plug and play ali takav kotac je dosta tesko nac,ako ga i nadete dosta kosta.Eto,malo sam se raspiso al nadam se da sam uspio dokucit nekima neke stvari