? O cem vi pricate djecaci?!
Zadnji far ja nisam ni pipno?! To je hayabusin smoked far sa ledicama! Jedino se neko moze zaletit u mene kad stisnem stop pa ga osljepim haha.. Zmigavci u tom zadnjem faru se istotako vide savrseno, a sto se prednjih zmigavaca i svijetla tice, nisam ih potamljivao sa transparentnim spreom, nego transparentnom folijom koja je uistinu 99% transparentna i izmeđuostalog bixenon je u prednjem faru sa lecom od sr-ke tako da tu nemam nikakvih problema, a a zmige prednje se vide jednako kao da ni nema folije.
Dalje sto se tice fusa?! Slike su lose, al je motor farban u komori sa kompresorom, tako da tu nema otpadanja boje i fusa itd! Motor jr farban u mat crnu i prometno crvenu, a ne narandžastu! Steta sto se velike slike ne mogu uploadat tu da vidite kao to izgleda zapravo...
Temperatura: senzor temperature sa digitalnim pokazivacem temperature, senzor je smjesten na glavi i spojen na onaj ventilator dodatni i kad se digne temp na 90, on se pali i kad ja ugasim motor vent radi dok ne ohladi masinu ispod 90!
Decki znam ja sta radim, zatooo...
Svejedno hvala na kritikama i pohvalama!