Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Plaćanje cestarine  (Posjeta: 1482 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vlasnikTGBa

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Otok Susak
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Nexus 250
Plaćanje cestarine
« : 23 Lipanj, 2008, 12:37:19 »
Jutros sam iz Zagreba išao do Rugvice, koja je udaljena manje od 10 km autoceste.

Dođem na napklatne kućice na Ivanjoj Rijeci, stanem na naplatnima da uzmem karticu ali je stroj ne izbacuje.
Stiskao sam obje tipke i ništa se ne događa ... skupili se auti iza mene, trube, nervozni su.

Vjerovatno ima neki senzor koji može detektirati samo automobile ... što je naravo totalna glupost

Pukne meni film, pa zaobiđem rampu i po plinu... stižem u Rugvicu. Na šalteru neka baba.
Velim joj dam ti tri kune koliko košta cestarina i diži rampu, a ona na to pozove šefa smjene.

Lik mi kaže da moram platiti najveći iznos cestarine, s obzirom da nemam karticu (=100 Kn) i počne se nešto bahatiti...
Pukne meni film i drugi put, pa ponovo zaobiđem rampu ... i po plinu.

Uopće neću ulaziti u temu nepravednosti naplate jednake cestarine automobilima i motorima.
To ovdje nije ni tema jer je cestarina iznosila smiješne tri kune! Ono što je stvarno nevjerovatno
glupo je da oprema nije prilagođena motoristima...

Sad sve čekam da mi poštom stigne čestitka sa kaznom... je li nekome došla takva kazna? Kolika je bila?

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
Odg: Plaćanje cestarine
« Odgovori #1 : 23 Lipanj, 2008, 13:34:03 »
lool...ma ko ih j#be, ja sam zadnjih nekoliko puta kad smo isli djireve do krka, od moje ekipe uredno nitko ne zeli platiti mostarinu, kao i frendovi, ko prvo ja ne vidim na onoj tabeli di mi je skuter nacrtan, a seru mi da moram platit, platio sam jednom jer je tip bas izletio ono, pa da me ne nakautira...inace, ljudi prodju full iza auta full blizu dok se rampa ne spusti ili pokraj auta da ne zvoni alarm....treba paziti ako se ide od iza da kad pozvoni alarm da se ovaj ispred nebi usro pa da ide stat jos jer bi bilo jos vece sranje...da se zabije neko u ovog ispred naravno....e da, i ko god je onako proso niko nije dobio kaznu
 :toothy9:
« Zadnja izmjena: 23 Lipanj, 2008, 13:35:35 zoki_NRG »

Offline vlasnikTGBa

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Otok Susak
  • Moj Skuter: Gilera Nexus 250
« Odgovori #2 : 23 Lipanj, 2008, 14:14:48 »
Da, znam da se zgodno prošvercati pored kamiona, ali problem je što je taj izlaz u Rugvici mali, tako da u trenutku kada sam ja naišao nije bilo nikoga na vidiku.

Kad sam prošao oko rampe svirao je i alarm i sve ... brijem da su me ziher kamere slikale jer mi je tablica montirana po PSu

Kasnije sam se sjetio da sam trebao prije naplatnih stati i omotati neku krpu oko tablica... prekasno!

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #3 : 23 Lipanj, 2008, 23:24:49 »
ma kaj on prica...

trebas platiti dvostruku max cijenu cestarine... 6 kn! (do tog izlaza, a znamo da prije I.R. nema naplatnih kucica)

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #4 : 26 Lipanj, 2008, 17:15:11 »
ja isto doso bez kartice na naplatne i trazio mi mitar 92kn...i moro ic do prvih naplatnih po karticu lol
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9