Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Di da kupim pastu sa poliranje farova???  (Posjeta: 6963 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
Odg: Di da kupim pastu sa poliranje farova???
« Odgovori #20 : 20 Kolovoz, 2012, 16:18:09 »
Pa kaj vi radite tim farovima da trebate takve operacije po njima?
Ja svoje jednom godisnje ispoliram kad i auto sa istom tekucinom i farovi su ko novi. Ma kaj novi - jos bolji.

jbg alfa, ako ih ne poliraš kao ti bar jednom, dva put godišnje nakupi se kamenca na njima i nisu više kristalno prozirni već kao da imaju maglu na sebi... onda ih moraš pobrusit krenuvši sa 1000 pa na dalje...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 20 Kolovoz, 2012, 20:55:07 »
Ja svoje jednom godisnje ispoliram kad i auto sa istom tekucinom i farovi su ko novi. Ma kaj novi - jos bolji.

jbg alfa, ako ih ne poliraš kao ti bar jednom, dva put godišnje nakupi se kamenca na njima i nisu više kristalno prozirni već kao da imaju maglu na sebi... onda ih moraš pobrusit krenuvši sa 1000 pa na dalje...

Ne poliram ih zbog kamenca, nego da budu glatki i da se mushice jako ne lijepe. Zapravo, poliram ih jer mi uzmu mozda 3 minute kad poliram auto. Isto napravim i sa stop lampama
A ako je problem kamenac, onda znaci da se auto ne obrise kako treba nakon pranja.

Od kise kamenca ionako ne moze biti.

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #22 : 21 Kolovoz, 2012, 08:49:17 »

Ne poliram ih zbog kamenca, nego da budu glatki i da se mushice jako ne lijepe. Zapravo, poliram ih jer mi uzmu mozda 3 minute kad poliram auto. Isto napravim i sa stop lampama
A ako je problem kamenac, onda znaci da se auto ne obrise kako treba nakon pranja.

Od kise kamenca ionako ne moze biti.

ne znam, znam da svoj redovito obrišem i sve... i bude u garaži i šta ti ja znam, ali farovi se bili onak blago zamagljeni...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)