Pozdrav..evo nakon 2 godine voznje ovog skutera, željan sam za malo promjene
![{$default_smiley_smiley} :)](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/smiley.gif)
dakle, trenutno je na skuteru sve seriala osim auspuha...auspuh neznam koji je, jer sam ga našao za male pare, al razlika između njega i originalnog je DAN i NOĆ...ajmo reć da sam u rangu frendove RUNNERICE koja je ČISTA SERIJALA..znaci, kymco (za mene) vemo dobro ide..i neki dan sam mu promjenio vunu u topu od auspuha, tako da je sad i nešto tiši..
uglavnom
ovaj model je nešto rjeđi od SUPER 9 i VITALTY modela..i NEMAJU istu mašinu..jer niti im auspusi pašu a predpostavljam da ni cilindar a ni samim time cijeli kit nije isti
zanimaju me općenito stvari o tom kitu..naime, želim stavit nekakav kit sa kojim cu dobit na snazi, i s kojim cu moc prat sve NE nakitane skutere...
zanima me, dal se može takav kit napravit da je prije svega dugotrajan, makar na uštrp preformansi..znači..NE želim nikakve daljnje kvarove i strahove na cesti da mi svaki kilometar može krepat?!
gdje se može nabavit i po kojoj cijeni?!
koji sve djelovi trebaju?!
kakva bi bila potrošnja?! također bi bilo dobro da bude ŠTO manja, makar bila na uštrp performansama
LP