ovako rastavio sam masinu do zadnjeg sarafa i za jednu stvar neznam nit kaje, nit kak se to zove, pa nemrem ni nac na netu....dakle iza variomata zelezni poklaopac zasarafljen sa 3 sarafa na plastiku(krug) koji ima 3 federcica(mala) i 3 valjcica (mala) ...neznam vratit ...posto mi se sam raspalo kad sam odsarafljivo... .....znam da ima veze sa sistemom ele.paljenja ...odnosno alnasera te ostalih zubcanika ...dali mi to netreba ak necu palit na alnaser ili to def. moram slozit ..ako znate pomagajte ......posto sarafim sve nazad za dan-dva ....tjedan-dva....
To ti je kumplug anlasera, prek njega anlaser okreće osovinu. Mogel si skužit prije nek si sve raskopal da se okreće samo u jednu stranu.
Lako se to složi, staviš unutra te oprugice inda ide ona iglica i na to valjćić...i meni je to popadalo van kad sam išel gledat kaj je to i lagano sam složil, bez problema.
Ak nečeš, to moraš izvadit, to se ionak vadi kad se vadi anlaser, ali ostavi onu piksu iza tog kumpluga, da ti variomat ne udari u blok...ili to jednostavno ostavi unutra a sve ostalo povadi...ak nebuš znal narihtat variomat da ti stoji u ravnini s polutkama kao prije.