3alfa3 jedini si ti izgleda imao roosta na due+ istina motor ide nenormalno divlja sa tim spuhom
nije ni alfa imao, on je to vozio
ja imam team 2 spuh za minarelli, i C21, i probao sam na due+ na skueru je sve ostalo popratno sta treba ic (struja usis radilica carb od 19 do 28, overrange..... jedino je radilica bila sa iglicastim 10mm) pa nisam zelio dugo forsirat visoke okretaje) islo je dobro, ali kad sam stavio city 16 motor je puno bolje radio (nije brze isao nego je bolje radio)
mada sam ja iso na soluciju kad crkne due+ da idem na nesto slabiji setup neku gizu ili eventualno nesto u rangu mhr replice zato i jesam kupio city 16, a ne recimo c16 ili R1200 koji je na tom setupu iso stvarno odlicno
sad zavisi sto imas poslije u planu, oces ic na jos jace ili ces se vartit na base ili neki low midrace, da ne kupujes spuh bezveze, jer je moje misljenje da je vec due+ nepotreban za gradsku voznju
ako ces vec na jace uzmi ili neki c21, ili neki roost ali za 70ccm, a imas na SA dobru ponudu auspuha koji su u tom rangu ali su malo jeftiniji, a ako ces na slabije onda ili city 16 ili Stage6 PRO koji ce drzat due+, a poslje ces ih moc iskoristit za neki slabiji setup jer imaju dosta sirok powerband i vuku iz malo nizih okretaja