mozda me niste shvatili..
kakav je to katalog koji reklamira da ima SVE, ono bas SVE, a medju gumama nema MICHELINA
da sad ne nabrajam dalje, ali takvih anomalija ima kao u prici
nemam nista protiv reklama, ali zasto moras platit da bi bio u katalogu to mi nije jasno
sto se tice online kataloga , to vec postoji za skutere , i ovakav kakav je je vec potpuniji od MOTOPULSovog, iako sad mi slijedi jos dopunjavanje kataloga novim modelima (koji su ionako vcec predstavljeni na portalu)
za pocetak sam mislio jos dodati gume za skutere ili nesto slicno...
e sad kako stvari sam ja zamislio.. :
primjetili ste da jedino fale cijene na MS katalogu kao i informacije o uvozniku, i to je jedino sto prepustam "sponzorima" da sami utjecu , te da doprinesu kojom kunom ovome portalu..
cijene se mjenjaju, i da to ne moram cesto pratit, dogovorim se sa "sponzorima" koji su zainteresirani da cu istaknut cijene zaq njihove modele uz naknadu
mislim da je to vise fer od recimo trazenja PEUGEOTa da plati da bude na tom katalogu jer ga recimo nisam stavio..
ovako sam ga stavio, sa sto preciznicjim informacijama,
ali jos za cijenu i neke dodatne info o uvozniku (sto mi nije bilo problem staviti ) sam prepustio našim uvoznicima da nas malo stimuliraju i potpomognu financijski da bi i to bilo gore..
PS
filipe, znas da mi malo fali da sam tako nesto pokrenem
bliv mi , MOTOPULS je financijski toliko sretan s tim katalogom da nemas pojma.. tako da se to sigurno isplati
jos ako se podigne kvaliteta kataloga pogotovo u smilsu pokusaja izrade uistinu potpunog kataloga , to bi ljudi jos vise znali cijeniti , sto u konacnici uvjek se i financijski isplati
..nije moguce imat savrsen katalog, ali nije tesko imati bolji od motopulsovog