Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: izgubljeni dokumenti  (Posjeta: 1345 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
izgubljeni dokumenti
« : 04 Srpanj, 2011, 14:20:47 »
izgubio sam dokumente od SP-a 180 iz 2003god.....najveći problem je u tome što je u knjižici i prometnoj bio samo prvi vlasnik,neki lik iz zagreba.....2006 ga je čovjek odjavio i od tada je SP promjenio nekih 4-5vlasnika preko kupoprodajnih ugovora(na svakom ugovoru je za divno čudo bio plaćen porez)....svi prijašnji vlasnici su bili iz zg i nisu ga regali na svoje ima, uključujući kolaka i papu s foruma,te je završio na frendu iz kvarta koji je također platio porez....čitav fascikl sa svim dokumetnim i tim silnim kupoprodajnim ugovorima sam jednostavno zagubio,a imam kupca za tog sp-a.....šta da radim,osim  :BangHead: :BangHead: :BangHead:......jel se trbam obratit policiji u zg ili vk pošto je zadnji vlasnik u vk????
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: izgubljeni dokumenti
« Odgovori #1 : 04 Srpanj, 2011, 15:01:08 »
motor je prijavljen u zagrebu i tu trebaš zvat ili doć prijavit nestanak (zapravo onaj na koga glasi zadnji ugovor)

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • I wish life could be swedish magazines
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
Odg: izgubljeni dokumenti
« Odgovori #2 : 18 Srpanj, 2011, 18:52:16 »
nakon 2 tjedna bezuspješnog traganja za fasciklom pronađem ga danas u garaži.....sve je bilo u njemu,prometna,knjižica i svi kupoprodajni ugovori.....naravno nisam ih ni tražio,već slučajno ispali ispod neke kutije  :dontknow:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"