I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
koja si ti seronja, oprosti sto ti moram tako reci ali stvarno si... tamo u prvim postovima pišeš da imas za prodat, pa da ti hitno trebaju pare a sad je to od frenda!!! koga ti lažeš?
ah, nije problem! ali lažeš...
Neki svabo je stavio na svoju kucu solarne celije samo s sjeverne strane. Ajmo reci 20x10m....i ugl frajer nijeplacao struju, sam svojoj kuci (familija,djeca...) proizvodio dovoljno struje...i vise nego dovoljno da je elektri davao struju i elektra mu je placala tu struju gledao sam emisiju...ako on sere onda serem i ja...lik je neki maderfaker za te stvari (obnovljive izvore energije)
U zemljama EU je to moguce, u Hrv nikako. Da bi ti postao povlasteni proizvodjac, tj. da bi mogao prodavat proizvedenu energiju elektri (HEP-u) treba ti cca 3-5 godina da bi dobio sve dozvole i gluposti. U njemackoj se sve to sredi u jedno popodne. Tuzno, ali istinito.