Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: tecnigas rs70 ili gianelli revers?  (Posjeta: 5257 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
Odg: tecnigas rs70 ili gianelli revers?
« Odgovori #40 : 05 Prosinac, 2010, 17:45:40 »
Superrace je za serijalu, inače kvaliteta polini auspuha je na jako velikoj razini. imo sam funky to je masivno i jako dobro napravljeno star 100godina, a superrace ti je ustvari poboljšani funky i bolje izgleda. Ako želiš polini onda uzmi forrace on ima reznonacu oko 11000 obrtaja kao S6 pro. Ja sam prešo na base i kad sam tražio auspuh to su bili, laser xpro cjeli chrom, yasuni R i polini forrace, laser nisam mogo ugrabit po finoj cijeni, forrace gotovo da nema polovnog a R nađem za 56 eur. tako da je on pao, imo sam ga već i jako je lijep, super dizajn i kvaliteta
« Zadnja izmjena: 05 Prosinac, 2010, 17:48:43 Crazy Kuree »
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #41 : 05 Prosinac, 2010, 19:05:10 »
Superrace je za serijalu, inače kvaliteta polini auspuha je na jako velikoj razini. imo sam funky to je masivno i jako dobro napravljeno star 100godina, a superrace ti je ustvari poboljšani funky i bolje izgleda. Ako želiš polini onda uzmi forrace on ima reznonacu oko 11000 obrtaja kao S6 pro. Ja sam prešo na base i kad sam tražio auspuh to su bili, laser xpro cjeli chrom, yasuni R i polini forrace, laser nisam mogo ugrabit po finoj cijeni, forrace gotovo da nema polovnog a R nađem za 56 eur. tako da je on pao, imo sam ga već i jako je lijep, super dizajn i kvaliteta
evo odluka je pala na polini for race...nabavim ga za 1550 kn znaci mrvicu skuplji od yasunia ali jaci...kvalitetna je neupitna :icon_thumright:
mislim da ce dosta izvlaciti iz polini sporta u kombinaciji sa karbom 19,mora jako lijepo ici...

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #42 : 05 Prosinac, 2010, 19:46:35 »
Samo ja nebi uzimao novi auspuh al forrace nećeš nać polovni ni na e buy, a kod nas ih ima i po 10 godina stari. a R je ljepši i yasuni ima najbolje napravljene auspuhe (gumice imaju svud na spojevima da ne pušta ulje) i može se nać polovni
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije