meni je frajer trazio dlaku u jajetu na nrg-u karbu, imo sam orginal py spuh bez slijepog crijeva i ijednog vara vidljivog (razrezan je bio iza na komori tocno po varovima i izvađeno sve van i j#bo me zakaj nemam crijevo na spuh spojeno.. reko to je orginal neee to nije orginal spuh.. lalala.. rkeo cujte gospon mozemo ic u ovlasteni servis o vasem trosku pa utvrdit po broju ispuha dal je to orginal ispuh a piaggio nrg mc3..
onda me j#bo zakaj mi se skut cuje tak resko, opet mu reko vadi db metar pa cemo mjerit ako niej dobro idem u ovlasteni da mi promjene prigusivac.
i onda mi frajer sedne gore i vrti ga 10 min na ful gasu a skut ide od 52-55 pa tu i tam 56.. i na kraju temp dosla blizu crvenog na kaj sam mu reko da ak se ne skide dole i ostavi skut na miru da mu zovem inspekciju i da ostaje bez posla radi unistavanja privatne imovine.. i onda se pocel svadit kaj si ja mislim i onda sam mu objasnil da nemoze skuter ili auto ili koji god li vec k**ra* drzat na max gasu 10 min a nema nit ventilator da ga hladi niti bilo kaj drugo.. i onda je 5 min predaval i mrsko potvrdil ispravnost vozila..
ima kretena da su to strahote, taj isti lik je frendu sral zakaj je skinul katalizator sa auta (ima plin) da pali i grije auto na benzin i da mora imat katalizator.. frend ga stero u k**ra* i reko mu da kad bu imal sluzbenu ovjeru i nalog da radi ekotest na plinasima da mu onda moze srat i da sad šuti i dela to kaj mu se placa.. naravno da je cijeli tehnicki trazil nkj. kaj nevalja i samo kaj nije reko da mu je boja zmatirala na krovu i da je neispravan..