Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: registracija sa malim modifikacijama  (Posjeta: 4136 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ive_91

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: mjesto Luka
  • Moj Skuter: je dobar forum i por
  • Moja Kaciga: takachi tk170n
  • MojSetup: malo je 70
  • MojSpuh: zxulja
Odg: registracija sa malim modifikacijama
« Odgovori #20 : 09 Studeni, 2010, 20:18:08 »
meni je frajer trazio dlaku u jajetu na nrg-u karbu,  imo sam orginal py spuh bez slijepog crijeva i ijednog vara vidljivog (razrezan je bio iza na komori tocno po varovima i izvađeno sve van i j#bo me zakaj nemam crijevo na spuh spojeno.. reko to je orginal neee to nije orginal spuh.. lalala.. rkeo cujte gospon mozemo ic u ovlasteni servis o vasem trosku pa utvrdit po broju ispuha dal je to orginal ispuh a piaggio nrg mc3..
onda me j#bo zakaj mi se skut cuje tak resko, opet mu reko vadi db metar pa cemo mjerit ako niej dobro idem u ovlasteni da mi promjene prigusivac.
i onda mi frajer sedne gore i vrti ga 10 min na ful gasu a skut ide od 52-55 pa tu i tam 56.. i na kraju temp dosla blizu crvenog na kaj sam mu reko da ak se ne skide dole i ostavi skut na miru da mu zovem inspekciju i da ostaje bez posla radi unistavanja privatne imovine.. i onda se pocel svadit kaj si ja mislim i onda sam mu objasnil da nemoze skuter ili auto ili koji god li vec k**ra* drzat na max gasu 10 min a nema nit ventilator da ga hladi niti bilo kaj drugo.. i onda je 5 min predaval i mrsko potvrdil ispravnost vozila..

ima kretena da su to strahote, taj isti lik je frendu sral zakaj je skinul katalizator sa auta (ima plin) da pali i grije auto na benzin i da mora imat katalizator..  frend ga stero u k**ra* i reko mu da kad bu imal sluzbenu ovjeru i nalog da radi ekotest na plinasima da mu onda moze srat i da sad šuti i dela to kaj mu se placa.. naravno da je cijeli tehnicki trazil nkj. kaj nevalja i samo kaj nije reko da mu je boja zmatirala na krovu i da je neispravan..
🙈

Offline RaspaNRG

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio NRG Power DD
  • Moja Kaciga: štiti glavu
  • MojSetup: preskupo za mene
  • MojSpuh: Leo Vince RR