bok decki evo ovako da vidim sta vi mislite znaci setup mi je kao u avataru
... na krug i 1/3 motor savrseno radi i gas i sve ali na leru se ugusi ako dam krug i pol ne radi dobro i dize se temperatura na max
ako idem na krug onda se stalno gasi znaci premalo zraka
Vec sam ti na PM rekao da temperatura ne moze biti zbog toga, ali sada sam pazljivije citao i tek sad mogu rec da to nije zbog toga.
Taj serafic nije serafic zraka nego smjese. Kad ga okreces u lijevo, ti dodajes benzin pa bi temperatura mogla biti samo manja, a ne veca. Iako ponavljam, temperatura nije s tim povezana, barem ne u mjeri u kojoj kazes.
Taj serafic postelaj tako da nakon turiranja okretaji padnu u roku sekundu (max. dvije) na ler i da tamo stabilno ostanu. Ako okretaji ostanu poviseni dulje od toga, onda serafic moras okretati u lijevo.
Najbolje da ga zatvoris na pola kruga i po 1/4 okreces u lijevo dok ne dobijes takvo ponasanje mashine.
Ostatak karba je dobro postelan za 99% base i midrace setupa sa airboxom. Ali bitno je i kako je airbox preradjen. On ne smije imat rupe ciji je zbroj povrsina veci od jedne rupe velicine 21-22mm. Ako su vece, onda treba i veca glavna dizna