Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uzmi moj na stranici 2,runner 200 ccm zuti 13 t kn
Kupio VXR 200. Ponosan vlasnik,motor je ko bombon.Jos mu se sjaji motor...
Bok decki..Imam 15 godina (sad se smijete xD) i vec sam iza sebe promjenio dva ATV-a (250,720kb-Yamaha).Odlucio sam se na podhvat kupnje skutera tocnije "Runnerice" 180 ako ne i vise (200kb).Citao sam po forumima o drzacima motora,da su polovni nakrivljeni itd. E sad,posto sam sam svoj mehanicar,i skoro sve znam nije da se hvalim al naucio me otac trazio sam po Njuskalo.HR neke skutere.Evo vam link http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=search2&f_keywords=Runner&advanced=0&sort=relevance&raw_category_id=12051&f_category_id=12051Tu pogledajte neke modele Runnerica trazim do 10-11 t.kuna.Vidim ima dosta dobrih i uredenih.Pa bih vas molio samo da mi malo to pogledate,ako ugledate nesto dobro,postajte mi link i pojasnite zasto.Novi sam na 4umu,nadam se da sam dobro otvorio Topic.Hvala lijepa!
nekuzim u cemu tebi treba pomoc sam kazes da si vec promijenio par motora atv-a znaci imas iskustva isto, tako kazes da sve znas o servisu (nije da te hvalim) u cemu ti onda treba pomoc?to se ti malo hvalis po forumu da ces si kupit moped