Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A ima to jedan moj frend u svom autu i kaže da mu ništa ne krči.
Ljudi imam jedna problem. Kupio sam polovni Megane (1999. godina) i ima autoradio kasetofon. Nemam para da kupim radio, a našao sam neki FM transmitter na njuškalu. Prodaje lik za 50 kn iz Splita. Na kome to principu radi. Taj transmiter se ukopča u 12V priključak ili tamo di ide upalja i u njega se stavi memory stick. Ali kako se on spaja s radijem? Koliko sam vidio po slikama ne spaja se s nikakvim kablom.
to sve donekle funkcionira al nije to kvaliteta ko direkt s cdanema tolki frekventni opseg pa ne čuješ tonove ispod određene granice isto kao i iznad neke više granice ajmo reća naravno prisutne su i smetnje, možda ne toliko izražene ali dobro uho će primjetit al eto za silu si moš i to uzet, makar bolje ostavit sa strane tih 50 kn + kolko ćeš još dat za stick, i dodat par sto kuna i uzmeš rabljeni radjo
jos je cisca direkt s usb-a na radiu ugl ima frend taj transimter...nije kvaliteta Bog zna kaj ali se da slusati cisto ok za one koji nisu zahtjevni kaj se tice muzike
pa ti potrisi zadnju kunu za auto(vegana XD)
Kupio sam transmitter i razočarao se. Krči previše, malo malo pa s USBa ne očitava, uglavnom 90 kn bačeno u vjetar.