Kolega ista stvar sa grijanjem se i meni desavala na sf2,nakon kratke voznje pod full gasom dizala se temperatura u crveno,i to non stop tak,trebo sam ga neko vrijeme drzat na manjem gasu da bi se spustila iz crvenog...moja preporuka ti je da ispustis vodu iz crijeva (dok nebude vode u glavi da ti ne udje u cilindar) i skines termostat i provjeris ga dal otvara (prokuhaj ga u loncu i gledaj dal odradjuje),ovaj moj na pugu otvara na 70 C...Imas nekoliko solucija,ak nevalja kupit novi (cak i hladniji koji ranije otvara),ili ga skroz izvadit ili probusit par rupa na njemu...ovaj moj je ispravan ali se svejedno pregrijavo,nisam ga htio skroz izbacit jer ipak ga nije previse zdravo tjerat hladne masine pa sam mu izbusio cetiri rupe 5mm borerom i sad je sve pet,temperatura na trecoj,cetvrtoj crti i nejde u crveno koliko god ga stisnem...probaj pa javi! btw,odvrni lagano termoprekidac dok motor radi pa najlakse vidis dal ti vrti vodena pumpa...ak tjera jaki mlaz,rijesio si i anuliro jedno pitanje...